Αναζητά σημεία για νέα καταστήματα η JYSK

Στην αναζήτηση των κατάλληλων σημείων ανά την Ελλάδα που θα μπορούν να στεγάσουν τα νέα της καταστήματα βρίσκεται ο Δανέζικος όμιλος JYSK.

Το πενταετές πλάνο της εταιρείας λιανικής επίπλων και ειδών σπιτιού προβλέπει τη δημιουργία δικτύου 40 καταστημάτων στην Ελλάδα. Σήμερα η εταιρεία διαθέτει 16 καταστήματα με το νεότερο να έκανε μόλις χθες εγκαίνια στις Σέρρες. Η αλυσίδα JYSK που άνοιξε το πρώτο της σημείο στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 πρσεβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτού και ύπνου.

Η είσοδος αλλά και η επέκτασή της στην εγχώρια αγορά δείχνει την εμπιστοσύνη του ομίλου ιδιοκτησίας Lars Larsen τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στις προοπτικές της χώρας.

Εξηγώντας την στρατηγική της JYSK, η κα. Βάσω Γκαλή, Περιφερειακή Διευθύντρια της εταιρείας τόνισε ότι: «Στη JYSK η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι πάντα στο επίκεντρο των ενεργειών μας και επηρεάζει τη στρατηγική μας. Επιλέγουμε τα σημεία και τις περιοχές για να ανοίξουμε τα νέα μας καταστήματα με τρόπο ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι πελάτες μας να μπορούν να φτάσουν ευκολότερα και γρηγορότερα, να μπορούν να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γενικά να βιώσουν μια ευχάριστη εμπειρία αγορών».

Αναφερόμενη, τέλος, στο κατάστημα των Σερρών που άνοιξε αυτή την εβδομάδα είπε πως «το νέο μας κατάστημα φιλοδοξούμε να γίνει γρήγορα αγαπημένος προορισμός αγορών για τους πελάτες μας. Η JYSK έχει μεγάλη εξειδίκευση στα προϊόντα ειδών ύπνου όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, όμως οι πελάτες μας μπορούν να βρουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία επίπλων, διακοσμητικών αλλά και χρηστικών ειδών για το σπίτι και τον κήπο, σε εξαιρετικές τιμές και με την εγγύηση ποιότητας και το Σκανδιναβικό design της JYSK. 

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο έτσι ώστε να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τους πελάτες μας και να τους βοηθάει να βρουν τα προϊόντα που είναι κατάλληλα για τις ανάγκες τους. Παράλληλα, το e-shop JYSK.gr αλλά και η υπηρεσία μας Click & Collect δίνει επιπλέον δυνατότητες για ασφαλείς αγορές προϊόντων ηλεκτρονικά ή για κράτηση ηλεκτρονικά και παραλαβή από το κατάστημα, γρήγορα και εύκολα».



ered.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα