Αυτό είναι το πιο ακριβό σπίτι στην Αμερική

Ένα υπερπολυτελές ακίνητο με 12 κρεβατοκάμαρες, το δικό του ελικοδρόμιο και προσωπική γκαλερί του ιδιοκτήτη με αυτοκίνητα Ferrari βγαίνει προς πώληση στην Αμερική αγορά.


Ο κατασκευαστής Bruce Makowsky έβγαλε το ακίνητο στην αγορά με αρχική τιμή τα $250 εκατ. όμως τελικά αναγκάστηκε να «κόψει» κατά 25% την τιμή εκκίνησης και να ζητήσει σήμερα $188 εκατ. Η βίλα βρίσκεται στο Bel Air του Λος Αντζελες «σκαρφαλωμένη» στην πλαγιά ενός λόφου σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές των ΗΠΑ. 
 


Συνολικά είναι 38.000 τετραγωνικά πόδια, δέκα φορές δηλαδή μεγαλύτερη από το μέσο μέγεθος των ακινήτων που βγαίνουν προς πώληση στην περιοχή του Bel Air σύμφωνα με στοιχεία του Redfin.

Και μπορεί να διαθέτει ελικοδρόμιο, πισίνα αλλά και γκαλερί αυτοκινήτων αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, μεταξύ των «ανέσεων» όμως είναι και μια αίθουσα που προσφέρει «γλυκά και καραμέλες» αλλά και ένα κελάρι με εκατοντάδες ετικέτες κρασιών. Από τα 12 δωμάτια τα δυο είναι «κύριες σουίτες» ενώ διαθέτει 21 μπάνια, τρεις κουζίνες, πέντε μπαρ, αίθουσα μπόουλινγκ και θέατρο χωρητικότητας 40 θέσεων. 
 







ered.gr

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα