ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Ράλι στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Μάρτιο

Πολύ καλή η επίδοση της αγοράς αυτοκινήτου τον Μάρτιο, αφού οι πωλήσεις νέων μοντέλων εμφάνισαν αύξηση για 3ο συνεχή μήνα της φετινής χρονιάς, διατηρώντας παράλληλα σε αυξητικά επίπεδα συνολικά την επίδοση της αγοράς το 2018.

Με βάση λοιπόν τα πρώτα στοιχεία, τον Μάρτιο η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έκλεισε με ένα πολύ σημαντικό νούμερο 11.113 νέων ταξινομήσεων, σημειώνοντας αύξηση 17,2% σε σχέση με τις περσινές 9.481 πωλήσεις.

Μετά την επίδοση αυτή του Μαρτίου, το Α’ Τρίμηνο του 2018 κλείνει για την αγορά κοντά στις 27.000 πωλήσεις, εμφανίζοντας αύξηση 28,0% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.
Στις πωλήσεις ανά εταιρεία, η Toyota πήρε την πρώτη θέση του προηγούμενου μήνα, ακολουθούμενη από τη Nissan και την Fiat. Η πρώτη δεκάδα του Μαρτίου ήταν:

1. Toyota 
2. Nissan 
3. Fiat 
4. VW 
5. Peugeot 
6. Suzuki 
7. Opel 
8. Hyundai 
9. Citroen 
10. Ford

Σε ό,τι αφορά τέλος στις πωλήσεις ιδιωτών πελατών (λιανικής) και εταιρικές, τον Μάρτιο οι δεύτερες πήραν κεφάλι αντιπροσωπεύοντας το 60% της αγοράς, έναντι 40% των πωλήσεων λιανικής.Πηγή: newsauto.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]