Αυτή η εταιρεία προσλαμβάνει 400 άτομα!

Πολύ λίγες εταιρείες στην Ελλάδα μπορούν να υπερηφανεύονται για την συνέπεια στο επενδυτικό τους πλάνο και τον τρόπο με τον οποίο κινούνται μέσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον και ταυτόχρονα να επιβραβεύονται για τις συνθήκες εργασίας τους και τις συνεχείς προσλήψεις. 

Μια από αυτές τις εταιρείες είναι η Παπαστράτος, η οποία μόλις πρόσφατα ολοκλήρωσε μια επένδυση 300 εκατ. ευρώ και την μετατροπή του υπάρχοντος εργοστασίου σε μια υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα παραγωγής ράβδων καπνού για το IQOS. Εδώ και καιρό η Παπαστράτος υποσχέθηκε πως θα παλέψει "για ένα μέλλον χωρίς τον καπνό του τσιγάρου" και με την καινούργια της επένδυση ύστερα από 87 χρόνια, σταμάτησε εντελώς να παράγει συμβατικά τσιγάρα. 

Αντίθετα η καινούργια πτέρυγα του εργοστασίου θα παράγει 20 δισ. ράβδους καπνού, οι οποίοι θα εξάγονται σε όλο τον κόσμο, ενώ για να το καταφέρει αυτό θα χρειαστεί την επιπλέον στελέχωση των εγκαταστάσεων με 400 νέους εργαζόμενους, οι οποίοι θα προστεθούν στους 800 ήδη υπάρχοντες εργαζόμενους της επιχείρησης. 

Οι θέσεις καλύπτονται με ταχείς ρυθμούς και περίπου οι μισές έχουν ήδη συμπληρωθεί, σε μια επιχείρηση που σέβεται τις εργασιακές σχέσεις και πριν λίγο καιρό η Παπαστράτος, ψηφίστηκε από τον διεθνούς κύρους οργανισμό Top Employer Institute ως "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ελλάδα, ενώ η μητρική της εταιρεία, Philip Morris International, αναγνωρίστηκε ως "Κορυφαίος Εργοδότης" στην Ευρώπη και τον κόσμο για το 2018.

Η διεθνής αυτή επιβράβευση έρχεται ως αποτέλεσμα της εξαιρετικής εφαρμογής προγραμμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης μέσα στην εταιρεία αλλά και των συνεχόμενων προσπαθειών για τη δημιουργία ενός δυναμικού εργασιακού περιβάλλοντος.



emea.gr



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα