ΕΒΕΘ: Επιδοτεί επιχειρήσεις- μέλη του για την Freskon 2018

Τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις- μέλη του να επιδοτηθούν για τη συμμετοχή τους στη Freskon 2018 προσφέρει η διοίκηση του EBEΘ, συνεχίζoντας την υλοποίηση του Προγράμματος Επιδότησης μελών για συμμετοχή –με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα- σε εκθέσεις του εσωτερικού, τις οποίες διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ. 

Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών FRESKON 2018, αποτελεί το πλέον σημαντικό εμπορικό γεγονός για τον κλάδο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης και Ανατολικής Μεσογείου και διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στις 26 έως τις 28 Απριλίου 2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Προϋπόθεση για τη διαδικασία επιλογής –στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας- είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του ΕΒΕΘ για τουλάχιστον ένα χρόνο και να εξοφλεί κάθε χρόνο ανελλιπώς τα τέλη διατήρησης της μερίδας της στο ΓΕΜΗ, καθώς και τις συνδρομές προς το Επιμελητήριο.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα