ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Fraport: Εντός του 2019 έτοιμα τα μισά αεροδρόμια, τα υπόλοιπα το 2021

Μέσα στο 2019 θα είναι έτοιμα τα μισά από τα αεροδρόμια, που διαχειρίζεται στην Ελλάδα η Fraport, όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία στο πλαίσιο της παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της. 

Σύμφωνα με το Reuters, η διοίκηση της Fraport υπολογίζει ότι τέσσερα αεροδρόμια θα είναι έτοιμα το 2020 και τα υπόλοιπα τρία το καλοκαίρι του 2021. Όσον αφορά στην επιβατική κίνηση στην Ελλάδα, αναμένει αύξηση σε μονοψήφιο ποσοστό "μεσαίας κλίμακας". 

Αύξηση της τάξης του 4% με 6% αναμένει φέτος και για το αεροδρόμιο της στη Φραγκφούρτη, κυρίως χάρη στις πτήσεις των Lufthansa και Ryanair. Συγκεκριμένα υπολογίζει ότι το τέταρτο μεγαλύτερο (βάση κίνησης) αεροδρόμιο της Ευρώπης, θα υποδεχθεί μέσα στο 2018 περίπου 67 έως 68 εκατ. επιβάτες έναντι 64,5 εκατομμυρίων το 2017. 

Σημειώνεται ότι το Φεβρουάριο η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Φραγκφούρτης αυξήθηκε κατά 8,5%, κυρίως χάρη στην αυξημένη ζήτηση για ευρωπαϊκά δρομολόγια μικρής διάρκειας. 

Πέρυσι η Fraport εμφάνισε ετήσια κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων ύψους 1,003 δισ. ευρώ, ενώ φέτος αναμένει αύξησή τους στα 1,08 έως 1,11 δισ. δολάρια.kerdos.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]