Ξενοδοχείο σε σχήμα κιθάρας- Νέα άφιξη στη Florida

Τι πιο όμορφο από το να σε χαρακτηρίζει ένα πάθος παντού και πάντα; Τι πιο όμορφο να αγαπάς τη μουσική και να την έχεις μέσα στη ζωή σου όπου κι αν πας; Τι πιο όμορφο να πηγαίνεις διακοπές και να επιλέγεις ένα ξενοδοχείο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου;

Τώρα, λοιπόν, στη Florida των Η.Π.Α. δημιουργείται το νέο ξενοδοχείο Hard Rock Hotel σε σχήμα κιθάρας.

Μια κιθάρα ύψους 140 μέτρων περίπου με περισσότερα από 600 δωμάτια σε συνδυασμό με έναν τεράστιο χώρο spa που θα απλώνεται περίπου σε 3.500 τετραγωνικά μέτρα και πολλά εστιατόρια έρχεται για να κάνει το πιο τρελό σου όνειρο πραγματικότητα. Έχεις ξανακοιμηθεί ποτέ μέσα σε ένα μουσικό όργανο; Ή μήπως έχεις κολυμπήσει κάτω από μικρούς καταρράκτες σε πισίνες που βρίσκονται στην κορυφή μια κιθάρας; Ετοιμάσου, λοιπόν, να το ζήσεις καθώς το εγχείρημα αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019 και να ανοίξει τις πόρτες του διάπλατα για το ευρύ κοινό το καλοκαίρι του ίδιου έτους.



Αυτό το νέο σχέδιο ξενοδοχείο, που στην πραγματικότητα θα αποτελεί επέκταση του υπάρχοντος Seminole Hard Rock Hotel στο Hollywood της Florida, έχει προϋπολογισμό 1.8 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ αναμένεται να μειώσει την ανεργία της περιοχής προσφέροντας 19.452 θέσεις εργασίας συμπεριλαμβανομένων 4.867 θέσεων πλήρους εργασίας και 14.585 θέσεις στον κατασκευαστικό τομέα. Ο πρόεδρος της Hard Rock International, James Allen, μας διαβεβαιώνει ότι θα είναι το μοναδικό κτίριο σε όλο τον κόσμο που θα έχει σχεδιαστεί σαν αυθεντική κιθάρα. Δεν έχει απλώς την πρόσοψη του έγχορδου αλλά θα είναι πανομοιότυπο.

Το ξενοδοχείο έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο – είτε μόνο του είτε με τα μουσικά τους όργανα.

hoteldesign.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα