ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις στη δεύτερη φάση των European Business Awards

Έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις διακρίθηκαν στη δεύτερη φάση των European Business Awards 2017/18. Θα εκπροσωπήσουν έτσι τη χώρα μας στον τελικό των βραβείων, των οποίων χορηγός είναι η RSM. 

Πρόκειται για τις ΕΛΒΙΑΛ ΑΕ, SOCIALAB ΕΠΕ, ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, ΑΚΡΟΛΙΘΟΣ ΑΒΕΕ, REΖΟS BRANDS AΕ, EPSILON NET ΑΕ, OWIWI, ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ΑΕ, MEDBEST ΑΕ και ATTICA-ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της RSM Ελλάδος, Άθως Στυλιανού εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας: «Είμαστε υπερήφανοι που για 11η συνεχή χρονιά η Ελλάδα συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία σε αυτό τον τόσο σημαντικό πανευρωπαϊκό διαγωνισμό. Η διάκριση μιας εταιρείας ως “National Winner” είναι ένα πραγματικά σπουδαίο επίτευγμα. καθώς η επιλογή γίνεται βάσει υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών».

΄Όπως είπε είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι κάθε χρόνο συμμετέχουν ολοένα και περισσόστερες ελληνικές επιχειρήσεις στα European Business Awards «αψηφώντας τις δυσκολίες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος της χώρας μας και αναδεικνύοντας έτσι τις επιτυχημένες ελληνικές πρακτικές σε όλη την Ευρώπη». 

Βασικός στόχος των European Business Awards sponsored by RSM, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες. 

Η αξιολόγηση των εταιρειών που λαμβάνουν μέρος στα βραβεία, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την κριτική επιτροπή , η οποία απαρτίζεται από διακεκριμένα στελέχη του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου της Ευρώπης.kerdos.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]