Νέες επιχειρήσεις στηρίζει ο οργανισμός Envolve

Σε ελληνικό παράρτημα του παγκόσμιου οργανισμού επιχειρηματικότητας Envolve μετεξελίσσεται το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (Hellenic Entrepreneurship Award - ΗΕΑ), θεσμός που επί πέντε χρόνια στήριξε τους επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Envolve, που δημιουργήθηκε από τον όμιλο Libra, πέραν του ετήσιου προγράμματος απονομής βραβείων, θα λειτουργεί και ως πυλώνας υποστήριξης για νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες διεθνώς.

Ειδικότερα, ο οργανισμός θα παρέχει εκπαίδευση σε νεοφυείς επιχειρήσεις και επιχειρήσεις που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, ενώ παράλληλα θα αξιοποιεί συνεργασίες που ενισχύουν τη διαθεσιμότητα των επιχειρηματικών πόρων, με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων ώστε να υποβάλουν ακόμα πιο ανταγωνιστικές προτάσεις στα βραβεία του. Το HEA θα μετονομαστεί σε Envolve Award Greece. Το νέο αυτό πρόγραμμα βραβείων στην Ελλάδα θα συνεχίσει, όπως και στο παρελθόν, να διεξάγεται για λογαριασμό της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, ενώ εξακολουθεί να έχει την υποστήριξη οργανισμών και εταιρειών όπως η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, η Microsoft, η SAP Hellas, η Intracom Telecom, η Kyvernitis Travel, η V+O Communication και η Antidote Creative Studio.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές στις ΗΠΑ είναι το MBKA, το Shark Branding, το Miami Dade College, το WIBO, καθώς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα Fordham University, UPenn Law School και Georgetown Law Center.

Η πύλη για όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το Envolve στους επιχειρηματίες είναι η ιστοσελίδα του – www.EnvolveGlobal.org. Το Envolve θα παρέχει πρόσβαση σε εργαλεία και πόρους που θα βοηθούν νέες επιχειρήσεις να κάνουν ένα δυνατό ξεκίνημα. Ο εκπαιδευτικός του τομέας στοχεύει στη συνεργασία με οργανισμούς επιχειρηματικής υποστήριξης μέσω εκδηλώσεων και workshops, τα οποία θα φιλοξενούν εδραιωμένους επιχειρηματίες και ειδικούς από διάφορους κλάδους. Για το 2018, το Envolve Award Greece θα είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ή σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα. Η περίοδος υποβολής αιτήσεων στο Envolve Award Greece ξεκίνησε χθες ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο του 2018.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα