ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Αύξηση κύκλου εργασιών για την Bosch Ελλάδας το 2017

Με αύξηση του κύκλου εργασιών έκλεισε το έτος 2017 για την Bosch Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 38,5 εκατ. ευρώ από 35,4 εκατ. το 2016, παρουσιάζοντας αύξηση +8,7%. Είναι αξιοσημείωτο ότι καταγράφεται αύξηση για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Όσον αφορά τους τζίρους ανά τμήμα, η Θέρμανση ολοκλήρωσε την εξαιρετική πορεία του έτους με συνολική αύξηση +48,3% σε σχέση με το 2016, το τμήμα των Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου πέτυχε μια συνολική αύξηση +4,5% συνεχίζοντας την σταθερή αυξητική πορεία των τελευταίων ετών, τα Συστήματα Ασφαλείας είχαν συνολική αύξηση +16%, ενώ το τμήμα των Ηλεκτρικών Εργαλείων έκλεισε αρνητικά -4,4% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω κεντρικής αναδιοργάνωσης στην προϊοντική γκάμα του τμήματος.

Αντίστοιχα, άνοδο σημείωσαν και οι διεθνείς πωλήσεις, με τον Όμιλο να καταγράφει αύξηση +6,7%.

Στόχος της Bosch Ελλάδας για το 2018 αποτελεί η συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων, η ανάπτυξη νέων τεχνολογιών βασιζόμενη πάντα στην καινοτομία, και η περαιτέρω εδραίωσή της στους κλάδους της Ηλεκτροκίνησης, της «έξυπνης» γεωργίας και του «έξυπνου» σπιτιού.newmoney.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]