Επένδυση 4 εκατ. ευρώ από την Praktiker Hellas

Σε επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ προχωρά η Praktiker Hellas με τη δημιουργία «διπλού» καταστήματος συνολικών χώρων πώλησης 10.500 τ.μ. στην Ανθούσα.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτόν τον τρόπο η Praktiker Hellas επεκτείνεται στρατηγικά στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής ενώ παράλληλα διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της, το οποίο πλέον θα αριθμεί 16 καταστήματα πανελλαδικά και εξελίσσει το τμήμα Β2Β της δημιουργώντας το πρώτο B2B Center της στην Ελλάδα.

Τα εγκαίνια προγραμματίζονται στις αρχές Μαΐου ενώ θα δημιουργηθούν συνολικά 100 νέες θέσεις εργασίας.

Το κατάστημα και το B2B Center θα βρίσκονται στο Εμπορικό Κέντρο «Emporium Plaza» Ανθούσας (πρώην εκθεσιακό κέντρο). Στο πλαίσιο του πλάνου ανάπτυξης και επέκτασης της Praktiker, η επιλογή της τοποθεσίας έγινε μετά από συστηματική μελέτη στην περιοχή, που είναι κομβικής σημασίας και μεγάλης αξίας για την εταιρεία, τόσο για τη συνεχή της ανάπτυξη και διαμόρφωση μιας δυναμικής και εξελισσόμενης αγοράς, όσο και για την ενδυνάμωση της παρουσίας της Praktiker στον νομό, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το νέο κατάστημα διαμορφώνεται σύμφωνα με το νέο concept που πρόσφατα εφαρμόστηκε με μεγάλη επιτυχία στο κατάστημα του Ταύρου και θα είναι ένα από τα μεγάλα καταστήματα Praktiker. Θα διαθέτει περισσότερα από 45.000 προϊόντα πλήρως ανανεωμένης γκάμας και ανανεωμένες υπηρεσίες: ψύξης / θέρμανσης και μελέτης & διακόσμησης σπιτιού και κήπου, με στόχο τη βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας από τους ειδικούς Praktiker.

Η δημιουργία του πρώτου B2B Center του δικτύου, έρχεται ως συνέχεια της ευρύτερης B2B στρατηγικής ανάπτυξης της Praktiker. Μέσα από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο έκθεσης 2.000 τμ., το B2B Center στόχο έχει να καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών παρέχοντάς τους εξειδικευμένες λύσεις και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, συνδυάζοντας διακοσμητική και αρχιτεκτονική μελέτη, με την υψηλή τεχνογνωσία και υπογραφή της ομάδας Β2Β Praktiker, δίνοντάς τους παράλληλα τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιάννης Σελαλμαζίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Praktiker: «Με πολλή χαρά, ανυπομονησία και πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμαζόμαστε για το άνοιγμα του 16ου καταστήματος και του πρώτου εξειδικευμένου B2B Center της Praktiker Hellas, στην Ανατολική Αττική. Το νέο «διπλό» κατάστημα, αποτελεί ένα κομβικό σημείο της αναπτυξιακής στρατηγικής της εταιρίας μας, καθώς ενδυναμώνει την παρουσία μας στον Νομό Αττικής και μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας. Στην Praktiker Hellas θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την εμπειρία αγορών κάθε επισκέπτη των καταστημάτων μας, και σε αυτό τον άξονα εμπλουτίζουμε αδιάκοπτα την γκάμα των προϊόντων και τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, στοχεύοντας να προσφέρουμε προσωποποιημένη εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών σε όλους τους πελάτες μας. Η νέα μας επένδυση, έπειτα από συστηματική μελέτη για την επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας, επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της Praktiker Hellas και ανανεώνει την υπόσχεσή μας προς το καταναλωτικό κοινό να βρισκόμαστε δίπλα του στην πράξη, σε όλο και περισσότερα σημεία».



enikonomia.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα