ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Παράταση έως 22 Μαρτίου για τις νέες αντικειμενικές αξίες - Έχουν καλυφθεί 9.608 περιοχές

Διορία έως τις 22 Μαρτίου δόθηκε στους 257 πιστοποιημένους εκτιμητές προκειμένου να παραδώσουν στο υπουργείο Οικονομικών τις εκτιμήσεις τους για τις νέες τιμές ζώνης σε όλη τη χώρα.

Ήδη πάντως έχουν καλυφθεί οι 9.608 από τις 10.217 Ζώνες της χώρας, όπου ισχύει ο αντικειμενικός προσδιορισμός της αξίας των ακινήτων.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις προτάσεις που έχουν ήδη υποβληθεί προκύπτουν αυξομειώσεις της τάξεως του 10%-20% σε σχέση με τις ισχύουσες τιμές.

Το υπουργείο αναμένει τα στοιχεία για μόλις 6% της χώρας, κάτι που δεν θεωρείται πρόβλημα –ειδικά μάλιστα μπροστά στο τιτάνιο έργο που είχαν αναλάβει οι ιδιώτες εκτιμητές ακινήτων να υπολογίσουν τις σωστές αξίες που δεν μπορούσαν να εκδώσουν εδώ και χρόνια οι αρμόδιες υπηρεσίες.Για τον υπολογισμό των νέων τιμών οι εκτιμητές βασίστηκαν σε συγκριτικά στοιχεία αγοραπωλησιών ακινήτων, τιμές ενοικίων, αυτοψίες, ή ακόμα και σε μικρές αγγελίες ακινήτων.enikonomia.grΕγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]