ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Αυτοί είναι οι 20 μεγαλύτεροι ασφαλιστικοί όμιλοι στην Ευρώπη.Πόσο μειώθηκαν οι εταιρίες

Μείωση του αριθμού των ασφαλιστικών εταιριών στην Ευρώπη, μέσα στο 2016, σύμφωνα με την έκθεση της Insurance Europe στην οποία διαπιστώνει τάση ενοποιήσεων μεταξύ εταιριών.

Οι μεγαλύτερες μεταβολές από έτος σε έτος ήταν στη Ρουμανία(-11,4%), το Βέλγιο (-10,3%) και την Κροατία (-8,7%). Αυτή η τάση έχει ξεκινήσει περισσότερο σε ορισμένες αγορές από ό, τι σε άλλες. Στη Ρουμανία, για παράδειγμα, ο αριθμός των εταιρειών μειώνεται κάθε χρόνο από το 2009 και στο Βέλγιο υπήρξε μια πτώση κάθε έτος από το 2011. Στην Ιρλανδία και την Πολωνία, από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των εταιρειών αυξήθηκε κατά 8,9% και 7,0% αντίστοιχα 2016.

Περίπου 3.500 ασφαλιστικές εταιρείες δραστηριοποιήθηκαν στην Ευρώπη το 2016, Μείωση 2,5% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η Γερμανία ήταν η αγορά με τον μεγαλύτερο αριθμό εταιρειών το 2016 (534). Στο Ηνωμένο Βασίλειο,,η δεύτερη χώρα με τον υψηλότερο αριθμό εταιριών , ο αριθμός των εταιρειών μειώθηκε για τον τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε 464. Στην τρίτη και τέταρτη σε αριθμό εταιριών χώρες – Γαλλία και τη Σουηδία -επίσης έγινε μείωση του αριθμού τους,κατά 3,9% και 3,7% αντίστοιχα.

Δείτε τον πίνακα της Insurance Εurope με τους 20 μεγαλύτερους ασφαλιστικούς Ομίλους το 2016

asfalisinet.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]