ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Παρακολουθήστε ζωντανά το 1st Ecomobility Conference


Για να παρακολουθήσετε ζωντανά το Συνέδριο, πατήστε εδώ

 Συνέδριο για την εναλλακτική μετακίνηση, το θεσμικό πλαίσιο για το φυσικό αέριο και την ηλεκτροκίνηση, τις υποδομές, τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τη συμβολή των εναλλακτικών καυσίμων στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, διοργανώνουν στις 22 Μαρτίου 2018 στην Αίγλη Ζαππείου η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE.gr) – επίσημη θυγατρική της Διεθνούς Ένωσης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΙΑΕΕ.org) και το insider.gr.

Στόχος του Συνεδρίου “1st EcoMobilityConference 2018” είναι να παρουσιάσει τις εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση και την αεριοκίνηση, το θεσμικό πλαίσιο, τις υποδομές και τις επενδύσεις, την προβολή λύσεων για τις επιχειρήσεις που στρέφονται στα εναλλακτικά καύσιμα για τη μεταφορά ατόμων και εμπορευμάτων, ενώ θα δώσει το έναυσμα να τοποθετηθούν οι φορείς της αγοράς, η τοπική αυτοδιοίκηση και οι αρμόδιοι λήψης αποφάσεων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανάπτυξη του κλάδου. Επιπλέον, θα αναδείξει τις πρωτοβουλίες των φορέων, τα πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες οδηγούς, τις περιβαλλοντικές διαστάσεις και τις τάσεις του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, φορείς, επιχειρήσεις όπως η ΔΕΠΑ, η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ, εταιρίες από τον κλάδο του αυτοκινήτου, της ενέργειας (ηλεκτρική ενέργεια, παραγωγή, αποθήκευση, μπαταρίες κλπ) και των καυσίμων.

Λίγα λόγια για τους διοργανωτές
Η Ελληνική Δεξαμενή Σκέψης για την Ενεργειακή Οικονομία (ΗΑΕΕ) είναι μια μη κερδοσκοπική ερευνητική και επαγγελματική οργάνωση, που λειτουργεί ως διεπιστημονικό φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μεταξύ εμπειρογνωμόνων στον τομέα της ενέργειας. Στοχεύει στην προαγωγή δράσεων που αφορούν στην ενεργειακή οικονομία και αποτελεί το ελληνικό παράρτημα της Διεθνούς Δεξαμενής Σκέψης International Association for Energy Economics (IAEE). Καθ’ όλη τη διάρκεια της δραστηριοποίησής της διοργανώνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό φόρουμ, ημερίδες και εκδληλώσεις για οικονομικά και ενεργειακά θέματα.
Το insider.gr αποτελεί διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης, το οποίο προσφέρει ενημέρωση για την οικονομία και την πολιτική. H μηνιαία του επισκεψιμότητα ξεπερνά το 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες, ενώ έχει συνεργασία με το Bloomberg, τους Financial Times και το Reuters.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]