ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Trastor: Αγόρασε κτίριο γραφείων στο Μαρούσι από τη Lamda

Την αγορά ακινήτου στο Μαρούσι, που βρισκόταν στην ιδιοκτησία της LAMDA Estate Development S.A (θυγατρική της Lamda Development) ανακοίνωσε η Trastor ΑΕΕΑΠ.

Συγκεκριμένα, η Trastor απέκτησε την κυριότητα του 80% εξ αδιαιρέτου επί των οριζοντίων ιδιοκτησιών του κτιρίου Kronos Business Centre, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αγ. Κωνσταντίνου 49 & Γράμμου στο Μαρούσι Αττικής.

Πρόκειται για ένα τριώροφο κτίριο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 4.715,42 τ.μ., το οποίο είναι μισθωμένο στο σύνολο του.

Το τίμημα για την απόκτηση του ακινήτου ανήλθε συνολικά σε € 6.5 εκατ.

Από την πλευρά της η Lamda Development ανακοίνωσε ότι η πώληση εμπίπτει στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της, σύμφωνα με την οποία επικεντρώνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των εμπορικών κέντρων όπως και στο έργο ανάπλασης του Ελληνικού.

Σημειώνεται ότι η αγορά χρηματοδοτήθηκε από κεφάλαια που αντλήθηκαν κατά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της Trastor που πραγματοποιήθηκε το 2017 και από τραπεζικό δανεισμό.

O κ. Τάσος Καζίνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας, με αφορμή την ολοκλήρωση της εν λόγω αγοράς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στην Trastor, ξεκινάμε δυναμικά τη νέα χρονιά προσθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό μας ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων πλησίον της Λεωφόρου Κηφισίας, το οποίο διαθέτει εξαιρετική προβολή, υψηλές προδιαγραφές και μοντέρνα αισθητική. Επιβεβαιώνουμε έμπρακτα τη στρατηγική μας στόχευση στην αξία της ποιότητας και ταυτόχρονα εκπέμπουμε ένα θετικό μήνυμα εμπιστοσύνης στη νέα δυναμική της ελληνικής αγοράς ακινήτων.»newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]