ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Η έκθεση επίπλου Furnidec Business 2018 θα πραγματοποιηθεί 9-11 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη

Στις 9, 10 & 11 Μαρτίου του 2018 έχει προγραμματισθεί η Furnidec Business η οποία θα φιλοξενηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Η Furnidec Business αποτελεί σημείο συνάντησης για όλους τους επιχειρηματίες των κλάδων επίπλου και διακόσμησης και παράλληλα δίνει το εναρκτήριο σήμα για τη νέα εκθεσιακή χρονιά. Σταθερός στόχος της παραμένει μια επιτυχημένη διοργάνωση η οποία θα ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις εκθετών και επισκεπτών.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη στοχευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του "made in Greece" επίπλου καθώς επίσης και στις έξυπνες και ευέλικτες προτάσεις που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές κάθε project. Σημαντική είναι και η παρουσία των τομέων του interior και industrial design με προτάσεις και εναλλακτικές οι οποίες ανταποκρίνονται στα δεδομένα που διαμορφώνει ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Βασικό στοιχείο υπεροχής και χαρακτηριστικό της ταυτότητας της Furnidec Business είναι η πολυμορφία στις κατηγορίες και τα στυλ των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρουσιάζονται. Άλλωστε, το φάσμα των επισκεπτών είναι ευρύ καλύπτοντας επαγγελματίες που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους, όπως εμπόρους επίπλου & διακόσμησης αλλά και αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχους.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι επισκέπτες της Furnidec Business το 2017 ξεπέρασαν τις 6.000 (6.170). Σημαντική ήταν η παρουσία και των ξένων εμπορικών επισκεπτών από την Αλβανία, την Αυστραλία, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την ΠΓΔΜ, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο, τη Σλοβενία, την Ισπανία, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Παράλληλα, οι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) ανήλθαν στους 155, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα καταστήματα στον χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την μέχρι στιγμής εκδήλωση ενδιαφέροντος και τις επαφές των ανθρώπων της Furnidec Business δείχνουν ότι για το 2018 αναμένεται περαιτέρω αύξηση τόσο των ελλήνων όσο και των ξένων εμπορικών επισκεπτών.

Κατεβάστε την πρόσκληση της Furnidec Business 2018, κλικ εδώ


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]