ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

ΑΒ Βασιλόπουλος: «True Leader» για έβδομη συνεχή χρονιά

Το 2017 ολοκληρώθηκε για την ΑΒ Βασιλόπουλοςμε τον πιο αισιόδοξο τρόπο, καθώς η εταιρία κατάφερε για έβδομη συνεχή χρονιά να αναδειχθεί«True Leader», στο διαγωνισμό της ICAP GROUP. Η επιβράβευση αφορά στις επιδόσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος για το 2016, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη χρονιά την αναπτυξιακή της στρατηγική, τη δυναμική της πορεία και την ηγετική θέση της στον κλάδο και συνολικά στην ελληνική οικονομία.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου σε μία κατάμεστη αίθουσα με περισσότερα από 400 στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου. Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε ανάμεσα σε 15.000 επιχειρήσεις που αξιολογήθηκαν με βάση την κερδοφορία και τον κύκλο εργασιών τους για την προηγούμενη χρονιά, τον αριθμό προσωπικού τους και τις νέες θέσεις εργασίας που δημιούργησαν, καθώς και το δείκτη διαβάθμισης της πιστοληπτικής τους ικανότητας. 

Ο κορυφαίος θεσμός «True Leaders» της ICAP, τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης καθώς και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Στόχος του θεσμού είναι να επιβραβεύει εταιρίες και ομίλους που πληρούν συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια, πετυχαίνοντας υψηλές αποδόσεις.
sofokleousin.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                                 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]