Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας: Σεμινάριο με θέμα "Η Τόλμη ως συστατικό της επιτυχίας στη ζωή και την επιχειρηματικότητα"

Ο Όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας – ΝΕ, ξεκινά τη νέα χρονιά, με ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο '' Η Τόλμη ως συστατικό της επιτυχίας στη ζωή και την επιχειρηματικότητα". Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 με ώρα έναρξης 20:30 στην αίθουσα Colombo του ξενοδοχείου ad Imperial Palace στην Θεσσαλονίκη (Αντιγονιδών 13). 

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κύριος Νίκος Χουβαρδας - Nlp Life Coach

Το κυρίως μέρος του σεμιναρίου θα διαρκέσει 120 λεπτά και θα ακολουθήσουν ενεργός διάλογος και ερωτήσεις από τους συμμετέχοντες.

Επίσης, ο όμιλος ΝΕ έχει μεριμνήσει για parking με ειδική χρέωση για τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου στο Parking Θερμαϊκός (Επισκ. Αμβροσίου 8)

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους με την προϋπόθεση την έγκαιρη εγγραφή τους στην σχετική φόρμα:


*Όποιος επιθυμεί να λάβει Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου το κόστος της έντυπης βεβαίωσης ανέρχεται στα 3 Ευρώ όσο το κόστος δημιουργίας τους

Για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής

Προσοχή : Δεν θα σταλούν ηλεκτρονικά βεβαιώσεις

Περισσότερες πληροφορίες:

Σταυρόπουλος Χρήστος – 6944776041
Τζιώγας Χαράλαμπος – 6941599974


ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΝΕ

Υποστηρικτής Επικοινωνίας:

ERGONblog - www.ergonblog.gr


Λίγα λόγια για το σεμινάριο :

Η ΤΟΛΜΗ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Όλοι έχουμε όνειρα και ελπίδες. Θέλουμε μια καλή δουλειά, χρήματα, επιτυχία στη ζωή μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε τη δική μας επιχείρηση αλλά πάνω από όλα θέλουμε να νοιώθουμε ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη ζωή τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα.

Γιατί όμως οι περισσότεροι δεν τα καταφέρνουμε; 

Γιατί μένουμε μόνο στα σχέδια και στα όνειρα χωρις να μπαίνουμε στη δράση για να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των στόχων μας; Μένουμε μόνο στις ευχές και στα λόγια χωρίς να τολμούμε να κατακτήσουμε το καλύτερο; 

Γιατί δεν διεκδικούμε μια καλύτερη θέση στη ζωή με στόχο να κατακτήσουμε τα όνειρά μας και μέσω της επιχειρηματικότητας; 

Γιατί βάζουμε σε αναμονή τα ταλέντα τις δεξιότητες και τα θέλω μας; 

Γιατί συνεχίζουμε να επιμένουμε να ψάχνουμε για μια δουλειά, ίσως πολύ κατώτερη των δυνατοτήτων μας, και δεν δημιουργούμε την δική μας δουλειά; Ξεκινώντας την δική μας start up η κλασικής μορφής επιχείρηση;

Ποιες είναι οι αιτίες που μας εμποδίζουν για να σπάσουμε τους περιορισμούς μας και να κάνουμε την δική μας υπέρβαση; Πως μπορούμε να τα καταφέρουμε;

Γιατί κάποιοι τολμούν να κατακτήσουν τον στόχο τους ενώ άλλοι απλά σχεδιάζουν, φαντάζονται, μένοντας στην αδράνεια και δεν τολμούν να μπουν στη δράση; 

Ποιοι μηχανισμοί, αρχές, νόμοι, κανόνες και αιτίες επιδρούν στην επιτυχία και την ευημερία η την αποτυχία και τη μιζέρια;

Από την άλλη πλευρά υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να σπάσουν τα όρια τους, να ξεφύγουν από τους περιορισμούς τους, να επιτύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους υλοποιώντας τα όνειρα τους. Ενεργούν με αποφασιστικότητα και πίστη ότι θα τα καταφέρουν. Είναι άνθρωποι που παρότι συναντούν τρομακτικά φυσικά εμπόδια και δυσκολίες τολμούν να τα ξεπεράσουν και κάνοντας την υπέρβαση τους δημιουργούν νέες συνθήκες ανάπτυξης στη ζωή τους. Εξάλλου ένας από τους εθνικούς μας ποιητές είχε πει ότι τα 3 Τ της επιτυχίας είναι : Ταλέντο – Τόλμη - Τύχη. 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Στο workshop θα παρουσιαστούν οι αιτίες που μας φρενάρουν και θα δοθούν βασικές κατευθύνσεις για να βάλουμε την τόλμη στη ζωή μας. Θα αναλύσουμε τους μηχανισμούς τόλμης και αλλαγής.

Θα παρουσιαστούν περιπτώσεις ανθρώπων που ξεπέρασαν τις δυσκολίες τολμώντας και κάνοντας την υπέρβαση τους αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους εμάς. Πρόκειται για ένα σεμινάριο γεμάτο ιδέες, ιστορίες, παραδείγματα διαφάνειες, βίντεο και ασκήσεις τόλμης από τους συμμετεχοντες.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Απευθύνεται σε κάθε έναν που θέλει να διεκδικήσει και να τολμήσει να αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Σε κάθε έναν που θέλει να κινητοποιήσει τις εκπληκτικές εσωτερικές δυνατότητες και ταλέντα. 

Σε κάθε έναν που θέλει να τολμήσει να κάνει το αποφασιστικό βήμα για αλλαγή στην ζωή και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.

Προφίλ Ομιλητή

Νίκος Χουβαρδάς : Σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στην αρχή της καριέρας του εργάστηκε στην ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης) ως υπεύθυνος σχεδιασμού και προώθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά μετά τον κέρδισε η επιχειρηματικότητα με την ίδρυση και λειτουργία επιχειρήσεων παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ανάπτυξης πωλήσεων, marketing και την διοργάνωση ειδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων ανάπτυξης δεξιοτήτων πωλήσεων για επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων. Ιδρυτής και γενικός διευθυντής του EXODOS CLUB του πρώτου εκπτωτικού club στην Ελλάδα. 

Eχοντας μια πολύχρονη εμπειρία στο consulting,mentoring & training,έχοντας εκπαιδευτεί στον Νευρογλωσσικό προγραμματισμό NLP αλλά και με συνεχή εκπαίδευση στο Life Coaching στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο, σήμερα είναι σύμβουλος επιχειρηματικής και προσωπικής ανάπτυξης. 

Παρέχει ατομική αλλά και ομαδική υποστήριξη σε πωλητές, επιχειρηματίες και ελευθέρους επαγγελματίες, με σκοπό την εμψύχωση, την παρακίνηση, την ενεργοποίηση και υποκίνηση για ανάληψη δράσης για την επίτευξη άριστων επιδόσεων. Με την ιδιότητα του αυτή συνεργάσθηκε με πλήθος επιχειρήσεων και εμπορικών καταστημάτων αναλαμβάνοντας την βελτίωση των πωλήσεων και την εκπαίδευση του προσωπικού μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα που σχεδιάσθηκαν για τις ανάγκες των επιχειρήσεων.

Ταυτόχρονα είναι επαγγελματίας ομιλητής, με 25 ετη εμπειρία, σε θέματα τεχνικών πωλήσεων, επικοινωνίας, προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, μέσα από την κλασική προσέγγιση, αλλά και την εφαρμογή των αρχών και των κανόνων του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP). Εισηγητής σεμιναρίων πωλήσεων και ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών στην ΕΕΔΕ. 

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το Ημερολόγιο του κορυφαίου πωλητή» που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2008 με τις συνέχεις εκδόσεις του αποτέλεσε εργαλείο για την καλύτερη οργάνωση του χρόνου και την επίτευξη στόχων των πωλητών. Συγγραφέας του υπό έκδοση βιβλίου «Ξυπνήστε την επιχειρηματικότητα που κρύβετε μέσα σας»



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα