Ποια είναι τα τρία ξενοδοχεία-φιλέτα που βγαίνουν στο "σφυρί"-Πλήθος ενδιαφερομένων

Την προσεχή Δευτέρα προβλέπεται να κατατεθούν σφραγισμένες προσφορές για τις τρεις ξενοδοχειακές μονάδες της Lakitira SA, που βγάζει σε πλειστηριασμό η Deloitte, ως ειδικός εκκαθαριστής, με τους υποψήφιους επενδυτές να σχηματίζουν ήδη ουρά. 

Πρόκειται για τις μονάδες Lakitira Suites, Lakitira Resort και Lakitira Helona Resort, συνολικής δυναμικότητας 615 κλινών, με εκτιμώμενα έσοδα για την περσινή χρονιά, ύψους 11,5 εκατ. ευρώ.

Τα τρία ξενοδοχεία πωλούνται ελεύθερα βαρών, μαζί με τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί με τους tour operators για τη φετινή χρονιά. Ο πλειοδότης ή οι πλειοδότες αναλαμβάνει, μαζί με την κάθε μονάδα, το απασχολούμενο προσωπικό της.

Με δεδομένο ότι πρόκειται για ξενοδοχεία που δεν διέκοψαν τη λειτουργία τους, ενώ βρίσκονται σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς (Κως), αναμένεται ότι ο αριθμός και η ποιότητα των προσφορών θα είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος υπήρξε από 20 και πλέον επενδυτές, μεταξύ των οποίων και στρατηγικοί αγοραστές (ξενοδοχειακοί όμιλοι, tour operators).



businessnews.gr



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα