Πόλος έλξης η ελληνική αγορά ακινήτων: "Απόβαση" της Barnes International

Πόλο έλξης για ξένους αλλά και Έλληνες επενδυτές αποτελεί η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, η οποία, παρά την συνεχιζόμενη κρίση, παρουσιάζει σημάδια ανάκαμψης.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Barnes International ανακοίνωσε τη δραστηριοποίησή της στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας σήμερα τα νέα γραφεία της στην Αθήνα. Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της Barnes Greece αναλαμβάνει η κ. Κατερίνα Μητσοτάκη.

Η ιδιοκτήτρια της Real Est8, Κατερίνα Μητσοτάκη και οι συνεργάτες της επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους, στοχεύοντας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από τη διαχείριση και εκμετάλλευση μοναδικών ακινήτων.

Όπως ανέφερε σήμερα, στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης με δημοσιογράφους, η κ. Μητσοτάκη, η Barnes Greece αποτελείται από μία ομάδα με ισχυρή παρουσία στον κλάδο της αξιοποίησης ακινήτων (real estate) με στόχο τη διαχείριση ενός μεγάλου χαρτοφυλακίου ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και σε μοναδικούς προορισμούς του εξωτερικού.

«Η ελληνική αγορά ακινήτων έχει αρχίσει να ανακάμπτει, ενώ το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για αγορά ακινήτων είναι μεγάλο» τόνισε η κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Είναι στο χέρι μας να τους πείσουμε να επενδύσουν στην ελληνική αγορά ακινήτων».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο πρόεδρος της Barnes International, Thibault de Saint Vincent. Όπως σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, η Ελλάδα χρειάζεται επενδύσεις σήμερα περισσότερο από ποτέ: «Η Ελλάδα αποτελούσε για εμάς εδώ και αρκετά χρόνια αγορά στόχο. Είναι ελκυστική αγορά και διαθέτει καταπληκτικά ακίνητα. Μπορεί να αργήσαμε να έρθουμε, αλλά αυτό έγινε γιατί ψάχναμε τον κατάλληλο συνεταίρο για να μας βοηθήσει να το κάνουμε σωστά. Πιστεύουμε ότι η ελληνική αγορά ακινήτων ανακάμπτει και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσει κάποιος σε αυτή».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η BARNES International, με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και παρουσία σε περισσότερες από 60 πόλεις του κόσμου, κατέχει ηγετική θέση στον χώρο του luxury real estate.

Το δίκτυο της BARNES αποτελείται από 85 γραφεία παγκοσμίως και διαχειρίζεται περισσότερα από 36.000 ακίνητα προς πώληση. Με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, η BARNES παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σκοπό πάντα να ξεπερνά τις προσδοκίες τους.




Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ




Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα