ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

GR.EC.A.: eCommerce Networking Day στις 13 Δεκεμβρίου

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A, διοργανώνει την εκδήλωση - θεσμό που αφορά στη δικτύωση των στελεχών του κλάδου του eCommerce. Το επόμενο eCommerce Networking Day θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 στον Έβδομο (7ος) στην Πλατεία Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά, 10562, Αθήνα). Ο GR.EC.A σας προσκαλεί να έρθετε να γνωριστούμε, να δικτυωθούμε και να περάσουμε όμορφα σε μία εορταστική ατμόσφαιρα με πολλά δώρα, καλό φαγητό και μουσική. 


Δείτε εδώ (video) τι έγινε στο αντίστοιχο εορταστικό networking day του 2016.

Τα στελέχη και οι επαγγελματίες από το χώρο του Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ηλεκτρονικά καταστήματα και πάροχοι υπηρεσιών προς αυτά) θα έχουν τη δυνατότητα να δικτυωθούν και να πραγματοποιήσουν νέες επαγγελματικές επαφές, καθώς και να δημιουργήσουν ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ τους. Στην προηγούμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν συνολικά περισσότερες από 1400 επαφές, δηλαδή περίπου έξι επαφές ανά συμμετέχοντα (υπήρξαν στελέχη που πραγματοποίησαν μέχρι 20 επαφές). 

Η επιτυχία του eCommerce Networking Day οφείλεται -σε μεγάλο βαθμό- στα στοχευμένα εργαλεία δικτύωσης που αξιοποιούνται (όπως "προξενητές", "business-card boards", "quick-meeting tables") και διευκολύνουν ιδιαίτερα τις επαφές μεταξύ των στελεχών. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν ως βασικό στόχο την πραγματοποίηση νέων γνωριμιών, την προώθηση τόσο της καριέρας του στελέχους όσο και των προϊόντων & υπηρεσιών της εταιρείας του, καθώς και τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών.

Συμμετοχές

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη, ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη τωνηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία - κάθε εγγραφή πρέπει να γίνει ξεχωριστά) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A. και τις υπόλοιπες εταιρείες είναι 25 ευρώ. 

Κλήρωση Δώρων

Ο GR.EC.A. προσκαλεί τα μέλη του να συμμέτασχουν στην εορταστική αυτή εκδήλωση προσφέροντας και κλήρωνοντας δώρα(είτε φυσικά προϊόντα, είτε υπηρεσίες ή δωροεπιταγές). Μπορείτε ναδηλώσετε τη συμμετοχή σας στέλνοντας την προσφορά σας στο info@greekecommerce.gr

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι παρευρισκόμενοι, ρίχνοντας την επαγγελματική τους κάρτα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο κουτί. Η κλήρωση θα γίνει live και ο νικητής θα πρέπει να βρίσκεται στο χώρο για να παραλάβει το δώρο.


GR.EC.A. Partners

     

Χορηγός

 


Υποστηρικτές Επικοινωνίας

bestprice  Skroutz    
Δήλωση συμμετοχής
Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλα τα στελέχη , ανεξάρτητα με το αν η εταιρεία τους είναι (ή όχι) μέλος του GR.EC.A. Τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων (έως τρία ανά εταιρεία) και τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Συνδέσμου έχουν δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής για τα μη μέλη του GR.EC.A είναι 25 ευρώ.
Δηλώστε συμμετοχή


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]