ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Ο υψηλότερος πύργος γραφείων στο Σύδνευ δια χειρός Foster

Το φάκελο για να λάβει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και να ξεκινήσει την κατασκευή του πύργου Circular Quay Tower, του υψηλότερου πύργου γραφείων στο Σύδνεϋ κατέθεσε στις αρμόδιες αρχές η Lendlease.


Το κτίριο σε σχεδιασμό του γραφείου Fosters + Partners θα έχει 55 ορόφους και το κόστος κατασκευής αναμένεται να φθάσει στα $545 εκατ. Θα βρίσκεται μεταξύ των οδών George και Pitt και εκτός του κτιρίου θα περιλαμβάνει και ανάπλαση στην γύρω περιοχή με καινούρια πεζοδρόμια, καταστήματα, μπαρ και καφετέριες.

Ο πύργος θα φθάσει τα 263 μέτρα και θα αποτελεί έναν από μια σειρά ψηλών κτιρίων που βρίσκονται υπό ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια και τα οποία θα παραδώσουν διαμερίσματα, γραφεία και ξενοδοχεία στην αγορά ακινήτων του Σύδνεϋ.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η κατασκευή του γραφειακού συγκροτήματος θα χρηματοδοτηθεί από την κινεζική ασφαλιστική εταιρεία Ping An και την Ιαπωνική Mitsubishi Estate Asia με την οποία είχε ξανα συνεργαστεί η Lendlease στον «East Tower» της Μελβούρνης αξίας $400 εκατ.ered.gr

 

 

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]