Το Xρυσό Bραβείο “Best Employee Engagement Strategy” στην Stone Group International

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων HR Awards 2017, την Tετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2017, στην Αθήνα, o Όμιλος Stone Group International, βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο “Best Employee Engagement Strategy” στην κατηγορία Talent & Performance Management. 

Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της SGI κα Χριστίνα Δηματάτη, η οποία δήλωσε ότι «το ηθικό βάρος της βράβευσης είναι πολύ μεγαλύτερο όταν πρόκειται για τη δέσμευση των ανθρώπων μας. Στη SGI τιμήσαμε την οικογένεια, την αίσθηση του «ανήκειν», με την άρρηκτη υποστήριξη της ηγεσίας, σε μια σειρά ενεργειών που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν για 1η φορά στην τρέχουσα χρονιά με στόχο την ενδυνάμωση της σχέσης εμπιστοσύνης που διατηρούν οι εργαζόμενοι με την εταιρία». 

Τα Βραβεία HR AWARDS 2017 

Τα HR Awards διοργανώθηκαν για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό HR Professional και την Boussias Communications, με στόχο να “φωτίσουν” και να αναδείξουν τις πρωτοβουλίες, τις πρακτικές και τις πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Ο θεσμός των βραβείων HR Awards επιβραβεύει τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές, καθώς και τις δράσεις και πολιτικές που ξεχώρισαν από την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού όλων εκείνων των οργανισμών και των επιχειρήσεων, που συνεχίζουν να επενδύουν με αίσθημα ευθύνης στους ανθρώπους τους. 

Στην κατηγορία Talent & Performance Management επιβραβεύονται οι πρακτικές εκείνες και τα προγράμματα που αφορούν στην Διαχείριση Ταλέντου, τα παραδείγματα Αριστείας ως προς το Performance Management αλλά και οι στρατηγικές εκείνες που στοχεύουν στην ενίσχυση της δέσμευσης των ανθρώπων, στο εταιρικό περιβάλλον. 

Στην τελετή παρευρέθηκανπερισσότερα από 270 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, εκπρόσωποι Υπουργείων, Φορέων, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, επικροτώντας με την παρουσία τους τις καλύτερες ανθρωποκεντρικές πρακτικές. 

Συνολικά διακρίθηκαν 27 εταιρείες από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας και Χρυσό Βραβείο απέσπασαν 8 εταιρείες.



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα