Qatar Airways: Απευθείας πτήσεις προς Θεσσαλονίκη το 2018

Απευθείας πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη ξεκινά η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways από τις 27 Μαρτίου του 2018. Όπως ανακοινώθηκε η εταιρεία θα πραγματοποιεί τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή) με αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στην business class και 132 θέσεις στην οικονομική θέση.

«Η Ελλάδα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του Qatar Airways Group Ακμπάρ Αλ Μπέικερ, «αποτελούσε πάντα έναν προορισμό με πολύ υψηλή ζήτηση και είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον μπορούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας απευθείας πτήσεις στη Θεσσαλονίκη, το δεύτερο σταθμό μας στην Ελλάδα. Το νέο μας δρομολόγιο, που θα εξυπηρετεί τη γοητευτική αυτή πόλη τέσσερις φορές την εβδομάδα, θα μας επιτρέψει να παρέχουμε ένα απρόσκοπτο ταξίδι προς και από την Ελλάδα. Με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης στο παγκόσμιο δίκτυο μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους επιβάτες μας άψογη σύνδεση με περισσότερους από 150 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ».

Η Qatar Airways πραγματοποιεί σήμερα τρεις καθημερινές πτήσεις προς την Αθήνα, προσφέροντας περισσότερες από 4.000 θέσεις κάθε εβδομάδα και με την προσθήκη της Θεσσαλονίκης, ο αριθμός αυτός αναμένεται να υπερβεί τις 5.000 θέσεις την εβδομάδα. Παράλληλα, η εταιρεία αναμένεται να προσθέσει πολλούς νέους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της το 2017 και το 2018, όπως, μεταξύ άλλων, η Καμπέρα της Aυστραλίας, το Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης και το Πενάνγκ της Μαλαισίας.


enikonomia.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα