Προς ολοκλήρωση το deal για την απόκτηση του Ε TV

Να ξεμπλοκάρει δείχνει σύμφωνα με πληροφορίες το deal μεταβίβασης του τηλεοπτικού σταθμού E TV από τον νυν ιδιοκτήτη του Φίλιππο Βρυώνη στην Dimera Media Investments. Συγκεκριμένα, εχθές, πολύ αργά το βράδυ και έπειτα από μαραθώνια σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βρυώνης αποδέχθηκε τελικά να υπογράψει την έναρξη της διαδικασίας due diligence από την ελεγκτική Grand Thornton. Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη διαδικασία ακολουθεί του αρχικού ελέγχου που είχε πραγματοποιήσει η Deloitte (ουσιαστικά είναι δεύτερος έλεγχος).

Με αυτον τον τρόπο σηματοδοτείται και επισημως η έναρξη του τελικού σταδιου οριστικοποιησης της συμφωνίας της 21ης Αυγούστου. Πιο συγκεκριμένα, με το πέρας του δεύτερου ελέγχου για τον οποίον πήρε εντολή η Grand Thornton, η διαδικασία κλεισίματος της συμφωνίας γίνεται αυτομάτως.

Η μεταβίβαση του υπόλοιπου 49% του συνόλου των μετόχων προς την Dimera Media Investments πρέπει να οριστικοποιηθεί έως τις 2 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον, στην ίδια συνάντηση, αποφασίστηκε επισήμως και συναινετικά πως τη γενική διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon θα αναλάβει ο εξειδικευμένος και πολύπειρος σε τηλεοπτικά θέματα manager Ed Hall.



newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα