Επένδυση από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στη μονάδα εμφιάλωσης της ΑΥΡΑ στο Αίγιο

Μια νέα επένδυση στη μονάδα του Αιγίου που παράγεται και εμφιαλώνεται στο φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ ανακοίνωσε η Coca-Cola Τρία Εψιλον.

Πρόκειται για επένδυση ύψους 8 εκατ ευρώ και αφορά στην προσθήκη μίας νέας, υπερσύγχρονης γραμμής που θα παράγει τις συσκευασίες Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ PET 500 ml, 330 ml ΑΥΡΑ Bloom και 750 ml Active Cap. Πρόκειται για την ταχύτερη γραμμή παραγωγής νερού του Ομίλου Coca-Cola HBC, με παραγωγική δυνατότητα 72.000 φιάλες/ώρα.

Με τη νέα γραμμή επιτυγχάνεται επίσης, εξοικονόμηση νερού και ενέργειας κατά τη διαδικασία εμφιάλωσης που υπερβαίνει το 10%.

Η επένδυση αυτή έρχεται σε συνέχεια επενδύσεων 5 εκατ. Ευρώ την προηγούμενη τριετία για την καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων και την αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού και των κτιριακών εγκαταστάσεων στη μονάδα του Αιγίου αλλά και της μεγάλης πρόσφατης επένδυσης 24 εκατ. Ευρώ της εταιρείας για την αναβάθμιση της μονάδας της στο Σχηματάρι σε Mega Plant. Συνολικά, οι επενδύσεις της εταιρείας στις παραγωγικές της μονάδες στην Ελλάδα ανέρχονται σε 37 εκατ. Ευρώ από το 2015.



enikonomia.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα