10ο Συνέδριο DIY & Home Improvement: Τα πάντα για την αγορά σε ένα συνέδριο

Tα ζητήματα των καταναλωτικών συνηθειών και αναγκών, της εξελισσόμενης καταναλωτικής εµπειρίας, των τεχνολογικών µοντέλων λειτουργίας των καταστημάτων και των ψηφιακών εργαλείων εντοπισμού υποψηφίων πελατών θα βρεθούν στο επίκεντρο του 10ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στο επιχειρηματικό κέντρο Maroussi Plaza Centre.

To Συνέδριο DIY & Home Improvement αποτελεί την κορυφαία συνάντηση της αγοράς των εργαλείων, των χρωμάτων και τον δομικών υλικών στην Ελλάδα. Αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία networking και ανταλλαγής απόψεων για τις τρέχουσες και μελλοντικές εξελίξεις του κλάδου με τους κορυφαίους παίκτες του χώρου. Διοργανώνεται από τις εκδόσεις «Καρυδάκης», που εδώ και 39 χρονιά πρωτοπορούν με έντυπα, τηλεοπτικές παραγωγές και digital & interactive marketing για τους DIYers, αλλά και τα καταστήματα του κλάδου.

Για ακόμη μια χρονιά το Συνέδριο DIY & Home Improvement θα φέρει κοντά πάνω από 200 εκπροσώπους από 70 επιχειρήσεις του κλάδου: top managers των βασικών retailers και των μεγαλύτερων προμηθευτών, χονδρέμποροι και λιανέμποροι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κορυφαίους Έλληνες και ξένους ομιλητές και να συζητήσουν για την πορεία και τις προοπτικές της αγοράς.

Το motto του φετινού Συνεδρίου, το οποίο αναμένεται για ακόμα μία χρονιά να αποτελέσει εφαλτήριο εξελίξεων στην αγορά, είναι «Ματιές στο μέλλον» και οι βασικές του ενότητες είναι:

• Η νέα τάξη πραγμάτων στην αγορά εργαλείων, χρωμάτων και δομικών υλικών
• Το τεχνολογικό αύριο των καταστημάτων
• Το «βαρόμετρο» της αγοράς: Tα αποτελέσματα της μοναδικής έρευνας για τον κλάδο
• Κατακτώντας τον ψηφιακό καταναλωτή: Τεχνολογίες Β2Β και Β2C προσέγγισης σε προσωπικό επίπεδο και σε πραγματικό χρόνο
• DIY Startup Arena: παρουσίαση νεοφυών projects
• Home Automation καινοτομίες

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνει η ανακοίνωση των νικητών και απονομή των βραβείων για τα «DIY Προϊόντα της Χρονιάς 2017», τα οποία διοργανώνει το περιοδικό «μαστορέματα».

Μεγάλος χορηγός του 10ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement είναι η StanleyBlack&Decker.

Χορηγοί είναι οι εταιρείες: Husqvarna Group – Παντελής Παπαδοπουλος, Knauf, Somfy, Vector Brands και υποστηρικτές οι εταιρείες Kärcher, Kraft Paints και V33.

Πληροφορίες- εγγραφές στο info@mastoremata.gr και στο 22990-21360.



kathimerini.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα