ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Τα βρήκαν Ryanair, Google και eDreams

Οι εταιρίες Ryanair, Google και eDreams επιβεβαίωσαν ότι υπήρξε διακανονισμός για να ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες μεταξύ των τριών μερών οι οποίες είναι σε εξέλιξη από το 2015.

Η προσφυγή της Ryanair στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιρλανδίας κατά της Google και της eDreams αφορούσαν τις online διαφημίσεις της eDreams στην πλατφόρμα Google AdWords.

Οι τρεις εταιρίες Ryanair, Google και eDreams έφτασαν σε επίλυση των νομικών ζητημάτων τους, η οποία θα ωφελήσει καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη. Οι προϋποθέσεις του διακανονισμού παραμένουν εμπιστευτικές και απόρρητες μεταξύ των μερών.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

"Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη και καλωσορίζουμε τα νέα αυτά μέτρα, τα οποία θα προσφέρουν διαφάνεια σε ότι αφορά τη διαφήμιση αεροπορικών εισιτηρίων στο διαδίκτυο προς όφελος των επιβατών μας. Είμαστε χαρούμενοι που το ζήτημα έχει επιλυθεί και καλωσορίζουμε αυτές τις δεσμέυσεις για φιλική προς το χρήστη διαφήμιση στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Google AdWords."

Εκπρόσωπος της Google δήλωσε:

"Είμαστε χαρούμενοι για τη συμφωνία μας με τη Ryanair και την eDreams. Διαθέτουμε ξεκάθαρες πολιτικές όσον αφορά το είδος των διαφημίσεων που επιτρέπουμε να υπάρχουν στις πλατφόρμες μας και δεσμευόμαστε να εφαρμόσουμε το καλύτερο δυνατό για τους καταναλωτές. "

Ο Robert McNamara της eDreams δήλωσε:

"Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε ταξιδιώτες σε όλη την Ευρώπη να επωφελούνται από τις χαμηλότερες τιμές και τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν στο όφελος των πελατών μας και ελπίζουμε η συγκεκριμένη συμφωνία να επιτρέψει σε όλους τους εμπλεκόμενους να επικεντρωθούν στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών σε όλους τους Ευρωπαίους ταξιδιώτες."newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                               

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]