Είναι η ιστοσελίδα σας Mobile friendly;

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να μπείτε σε μια ιστοσελίδα από το κινητό σας αλλά δεν τα καταφέρατε γιατί ήταν αργή ή δεν μπορούσατε να διαβάσετε το περιεχόμενό της;

Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει η τάση και όλοι ψάχνουμε στο διαδίκτυο μέσω του κινητού ή του tablet μας. Έρευνα που έγινε το 2017 από την BrightEdge αναφέρει ότι το 57% όσων ψάχνουν κάτι στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το κινητό τους ή το tablet ενώ το υπόλοιπο 43% από τον υπολογιστή τους.

Οι ιστοσελίδες που είναι mobile friendly έχουν το πλεονέκτημα να είναι σταθερά στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης κα να τις προτιμούν οι χρήστες.

Σε αντίθετη περίπτωση, η ιστοσελίδα που δεν είναι mobile friendly έχει μεγάλα ποσοστά εγκατάλειψης, δηλαδή οι χρήστες που δυσκολεύονται να βρουν αυτό που θέλουν φεύγουν και προτιμούν μια ιστοσελίδα που είναι γρήγορα και στημένη σωστά ώστε να διαβάζεται από κινητά ή tablets.

Είναι σημαντικό λοιπόν να δείτε αν η ιστοσελίδα σας είναι mobile friendly ώστε να είστε ανταγωνιστικοί στον απαιτητικό κόσμο του διαδικτύου.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε αν η ιστοσελίδα σας είναι φιλική προς κινητά ή tablets.




esteps.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα

Εισάγετε το email σας