ΕΒΕΘ: Επιδότηση μελών για συμμετοχή στην Hotelia

Τη συνέχιση του προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού αποφάσισε το ΕΒΕΘ, που κατά το προηγούμενο 12μηνο, έδωσε την ευκαιρία στα μέλη του να μετάσχουν, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές διοργανώσεις της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε την επιδότηση μελών του σε τρεις κορυφαίες Διεθνείς Εκθέσεις, που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο εθνικός φορέας οργάνωσης εκθέσεων, κατά τα ο προσεχές χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα: 

- στη HOTELIA, Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 10-12 Νοεμβρίου 2017 

- στη DETROP - ARTOZYMA, Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών -Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων εξοπλισμού, Ετοίμων Προϊόντων, που θα πραγματοποιηθεί στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018 

- στη FRESCON, Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 26-28 Απριλίου 2018. 

Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΒΕΘ καλεί τις επιχειρήσεις -μέλη του να μετάσχουν στην HOTELIA, η οποία διοργανώνεται στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ παράλληλα με την PHILOXENIA, τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας. Για τον σκοπό αυτό, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο, προκειμένου να στεγάσει, προσφέροντας σχετική επιδότηση, επιχειρήσεις - μέλη του που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: ξενοδοχειακός εξοπλισμός, εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, οργάνωση εξωτερικών χώρων, εξοπλισμός μαζικής εστίασης, κατασκευές και ανακαίνιση, συστήματα ασφάλειας. 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα επιδότησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πατώντας εδώ ή απευθυνόμενοι στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370 132).



Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα