H Four Seasons Astir Palace Hotel Athens προσλαμβάνει...

Της Στεφανίας Σούκη

Τη διαδικασία προσλήψεων έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, όπως θα ονομάζεται ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης, όπου οι εργασίες ανακαίνισης είναι σε πλήρη εξέλιξη με σκοπό την επαναλειτουργία του το Μάιο του 2018.

«Η άφιξη της Four Seasons στην Αθήνα αποτελεί πραγματικά ορόσημο για τον όμιλο και μία δήλωση προθέσεων για το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζει ο όμιλος τη λειτουργία top resorts στην Ευρώπη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Four Seasons όπου έχουν αναρτηθεί οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας για το συγκρότημα. Η Four Seasons κατατάσσεται από το 1998 στη λίστα των 100 καλύτερων εταιρειών για να δουλεύει κανείς του περιοδικού Fortune και προσφέρει θέσεις εργασίας στη διεύθυνση marketing, στις οικονομικές υπηρεσίες, τον τομέα της πληροφορικής κ.α..

Ο νέος Αστέρας θα πρέπει να είναι έτοιμος για τη διοργάνωση των «Ποσειδωνίων», που πραγματοποιούνται ανά διετία και αποφέρουν εισόδημα άνω των 2,5 εκατ. ευρώ για το συγκρότημα της Βουλιαγμένης, ενώ η επένδυση για το κομμάτι των πολυτελών κατοικιών (έως 15 συνολικά) θα υλοποιηθεί σε δεύτερη φάση.

«Οι νέοι ιδιοκτήτες του Αστέρα δεν φείδονται κεφαλαίων προκειμένου να αποκαταστήσουν την παλιά δόξα του συγκροτήματος και πολλά περισσότερα: Το resort διαθέτει δύο ξενοδοχειακά concepts, με συνολικά 248 δωμάτια, οκτώ διαφορετικούς χώρους εστίασης και πληθώρα άλλων εξωτερικών εγκαταστάσεων όπως ιδιωτικές πισίνες, αποκλειστική παραλία, ακαδημία τένις, κέντρο θαλασσοθεραπείας, 58 βίλες κ.α.. Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens θα έρθει για να επαναπροσδιορίσει τον πολυτελή τουρισμό στην Ελλάδα και συνολικά στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ ήδη υπάρχει μεγάλη προσμονή στην ελληνική πρωτεύουσα για την άφιξή του», ακόμη και μεταξύ των ανταγωνιστικών ξενοδοχείων που θα πρέπει να επαναπροδιορίσουν και αυτά την πολιτική τους, αναφέρει χαρακτηριστικά η Four Seasons στην ιστοσελίδα της.



newmoney.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα