ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

"Πέρασαν" στην Grivalia τα 16 σούπερ μάρκετ

Την ολοκλήρωση και τυπικά της απόκτησης 15 εμπορικών ακινήτων (σούπερ μάρκετ) και ενός οικοπέδου για τα οποία είχε ανακηρυχθεί πλειοδότρια σε σχετικό διαγωνισμό ανακοίνωσε η Grivalia Properties ΑΕΕΑΠ.

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων είναι 48.477 τ.μ., ενώ εφτά καταστήματα βρίσκονται στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη, από ένα σε Ρέθυμνο, Βέροια, Ξάνθη, Ρόδο και Τρίκαλα - και τέλος, ένα κατάστημα και ένα οικόπεδο βρίσκονται στο Αγρίνιο.

Η συναλλαγή αφορά το 100% των ακινήτων, με εξαίρεση ένα ακίνητο στο Κολωνάκι (ιδιοκτησία 50,00% εξ αδιαιρέτου) και ένα στο Αιγάλεω (ιδιοκτησία 43,75% εξ αδιαιρέτου).

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στις 10/02/2017 και αφορούσε τα περιουσιακά στοιχεία που αποτελούσαν το σύνολο του ενεργητικού της «ΖΗΝΩΝ Ακίνητα Ανώνυμη Εταιρεία», η οποία τελεί υπό ειδική εκκαθάριση.

Το προσφερόμενο τίμημα για την απόκτηση του χαρτοφυλακίου ήταν 16,25 εκατ. ευρώ. Tα ακίνητα είναι επί του παρόντος εκμισθωμένα στον όμιλο Σκλαβενίτη. Σημειώνεται, πως η εταιρεία είχε αποκτήσει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων τον Δεκέμβριο του 2002 για περίπου 60 εκατ. ευρώ, ενώ το είχε διαθέσει τον Νοέμβριο του 2005, για περίπου 69 εκατ. ευρώ.ered.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]