Με την υποστήριξη του GR.EC.A. διεξάγονται δύο σημαντικά συνέδρια για το eCommerce

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GR.EC.A. υποστηρίζει δύο ακόμα σημαντικά συνέδρια για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

3rd FASHION LAW & BUSINESS CONFERENCE

Το Fashioning the Law: Design–Protect–Trade–Mediate, με διοργανώτριες την Αλεξάνδρα Βαρλά και την Ιωάννα Λαγουμίδου, δικηγόρους ιδρυτικά μέλη του Fashion Law and Business Association, είναι ένα συνέδριο «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα της βιομηχανίας της μόδας και της προσιτής και απρόσιτης πολυτέλειας. Δημιουργήθηκε ως απάντηση στη ραγδαία ανάπτυξη του κλάδου στην Ελλάδα, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες, στο όραμα και τις καινοτόμες ιδέες όσων δραστηριοποιούνται στον απαιτητικό αυτόν χώρο.

Μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές του, φέτος το συνέδριο διοργανώνεται για τρίτη φορά,
υιοθετώντας έναν έντονα επιχειρηματικό προσανατολισμό, με περισσότερους εκπροσώπους του χώρου τηςμόδας και της πολυτέλειας, ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της βιομηχανίας. Οι ομιλητές του συνεδρίου, experts του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες για καίρια ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη (μικρή ή μεγάλη) επιχείρηση μόδας όπως είναι και θα απαντήσουν σε ερωτήματα και προβληματισμούς όσων δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Απευθύνεται σε σχεδιαστές, εμπόρους, επιχειρηματίες, δικηγόρους, managers, fashion και beauty bloggers, φωτογράφους, e-shops, marketing specialists, business strategists, e-business consultants, you-tubers, event planners, εκδότες ηλεκτρονικών και έντυπων περιοδικών και σε όλους, εν γένει, όσους εμπλέκονται με οιονδήποτε τρόπο στον κόσμο της μόδας, της ομορφιάς και της (προσιτής και απρόσιτης) πολυτέλειας.

Τα μέλη του Συνδέσμου επωφελούνται έκπτωσης 25% επί της αρχικής τιμής.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, πατήστε εδώ.


2ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Το 2o συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τα καταναλωτικά αγαθά και το λιανεμπόριο με τον τίτλο «Mega Shifts – Mega Trends: Το νέο τοπίο στο λιανεμπόριο», το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Αθήνα) αποσκοπεί στο να δώσει το πλαίσιο εντός του οποίου ο κλάδος του λιανεμπορίου σήμερα δραστηριοποιείται και να περιγράψει την νέα πραγματικότητα η οποία σταδιακά «εγκαθίσταται» στον κλάδο. Θα δώσει δε την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν από τους «παίκτες» της αγοράς για το που οδεύει ο κλάδος και να συνομιλήσουν μαζί τους για τα θέματα που τους αφορούν.

Η βασική θεματολογία του συνεδρίου αναπτύσσεται σε τέσσερις ενότητες:

Ενότητα 1: Ο «νέος» πελάτης - Διασυνδεδεμένοι πελάτες, Σύμπλεξη (Engagement) και η εμπειρία του καταναλωτή

Ενότητα 2: Η αλυσίδα αξίας στο λιανεμπόριο

Ενότητα 3: Ο ρόλος των παραγωγών και των προμηθευτών ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών στη νέα εποχή του λιανεμπορίου

Ενότητα 4: Το νέο τεχνολογικό τοπίο και η σημασία του για το λιανεμπόριο

Το Συνέδριο απευθύνεται στα ανώτατα και ανώτερα διοικητικά στελέχη των επιχειρήσεων του λιανεμπορίου και των επιχειρήσεων που παράγουν ή εμπορεύονται ταχέως κινούμενα καταναλωτικά προϊόντα, σε εκπροσώπους εταιρειών τεχνολογίας οι οποίες υλοποιούν λύσεις που βελτιώνουν την εμπειρία του καταναλωτή, σε όσους μελετούν την καταναλωτική συμπεριφορά, σε εταιρείες logistics, σε χρηματοοικονομικούς συμβούλους.

Τα μέλη του Συνδέσμου επωφελούνται έκπτωσης 20% επί της αρχικής τιμής. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα