ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ERGON ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

[ERGONCON][slideshow]

Friesland Campina: Η ελληνική θυγατρική αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο για την Νοτιανατολική Ευρώπή

Στην απόφαση να αναβαθμίσει το ελληνικό τμήμα της εταιρείας προχώρησε το Εποπτικό Συμβούλιο του ολλανδικού συνεταιρισμού FrieslandCampina.

Συγκεκριμένα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas Κωνσταντίνος Μαγγιώρος συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και τον ενημέρωσε πως ότι την μητρική εταιρεία ανατέθηκε ο ηγετικός ρόλος επίβλεψης, στο κομμάτι της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην διοικητική ομάδα της εταιρείας στην Ελλάδα.

Επίσης, στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προοπτικές επέκτασης της εταιρείας, όπως αυτές αναπτύσσονται, καθώς η ελληνική οικονομία εισέρχεται στη φάση της ανάκαμψης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης είχε συναντηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου με τον Πρόεδρο κ. Frans Keurentjes και τα μέλη του εποπτικού συμβούλιου του Ολλανδικού συνεταιρισμού κ. FrieslandCampina, καθώς και με τον Πρόεδρο της μητρικής εταιρείας στην Ολλανδία κ. Roelof Joosten.

Στο δείπνο που είχαν παραθέσει προς τιμή του Υπουργού Οικονομίας στην πρεσβευτική κατοικία, ο Ολλανδός Πρέσβης κ. Caspar Veldkamp και ο Διευθύνων Σύμβουλος της FrieslandCampina Hellas κ. Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, ο κ. Παπαδημητρίου είχε υπογραμμίσει τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους υποψήφιους επενδυτές.businessnews.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα


                                                               

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

[ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ][stack]

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

[ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ][btop]

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

[ΕΝΕΡΓΕΙΑ][grids]

TECHNEWS

[ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ][btop]