Eurocert: 22 πιστοποιητικά κατάταξης καταλυμάτων σε κατηγορίες «αστεριών» και «κλειδιών»

Εντείνονται οι ρυθμοί εργασιών της EUROCERT και οι έλεγχοι που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να πιστοποιηθεί η κατηγορία κατάταξης των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων-διαμερισμάτων σε «αστέρια» και «κλειδιά», αντίστοιχα. 

Σύμφωνα με τη νομοθεσία για τη διαδικασία της πιστοποίησης της κατάταξης, το σύνολο των ελέγχων θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την πιστοποίηση έως το τέλος του τρέχοντος έτους (31-12-2017).

Κατά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο, κατόπιν ελέγχων από τους επιθεωρητές της EUROCERT, εκδόθηκαν τα πιστοποιητικά 22 καταλυμάτων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες, όπως το ξενοδοχείο The Met Hotel (Ξενοδοχεία Χανδρή) στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το Princess of Mykonos, στη Μύκονο. Επιπλέον, σε αυτό το διάστημα, έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από τη EUROCERT τα εξής ξενοδοχεία: Το ξενοδοχείο-συγκρότημα κατοικιών Vathi Hotel στην ανατολική Μάνη, το Anemi Hotel στη Φολέγανδρο, το Glaros Beach Hotel στη Χερσόνησο Κρήτης, το Golden Sun στη Ζάκυνθο, το ξενοδοχείο Όνειρο στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού, καθώς και το ξενοδοχείο Σκαμνός στον Παρνασσό.

___________________________________________________________

Η εταιρεία ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί με πολυετή εμπειρία σε θέματα αδειοδοτήσεων ξενοδοχειακών μονάδων, αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία για την εκ νέου κατάταξη και ανανέωση των σημάτων λειτουργίας υφιστάμενων τουριστικών μονάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες για το κατάλυμά σας, 
επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2310 841656.


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα