The luxury hotels στη Θεσσαλονικη

Δυο πεντάστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης ενώνουν τις δυνάμεις τους. Πρόκειται για το Mediterranean Palace και το Grand Hotel Palace που πλέον μετονομάζονται σε «The Luxury Hotels»

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη μέρα που άνοιξε το Mediterranean Palace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και 13 χρόνια από την ανέγερση του Grand Hotel Palace 5*, στη δυτική είσοδο της πόλης.

Δημιουργός και των δύο ξενοδοχείων ο επιχειρηματίας Σεραφείμ Δεδέογλου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, “οι οικογένειες της Πόλυς, της Γλυκερίας και της Ντόμης Δεδέογλου βασίζονται στις οικογενειακές αξίες και στην εξαιρετική πορεία των ξενοδοχείων, με κοινούς στόχους κάτω από ένα όνομα, για να διαμορφώσουν τους όρους μιας νέας προοπτικής. Προχωράνε ένα βήμα μπροστά και ενώνουν τις δυνάμεις και τις ιστορίες των δύο ξενοδοχείων προς ένα μεγάλο όραμα, μια κοινή πορεία”.

Πρόκειται για τη “μοναδική εταιρεία στην πόλη της Θεσσαλονίκης με δύο ξενοδοχεία 5* και συνολικά 384 δωμάτια, 20 συνεδριακές αίθουσες, 2 υπόγεια & 2 υπαίθρια parking 200 θέσεων στάθμευσης και 200 άτομα προσωπικό”, αναφέρει η ανακοίνωση.

“Το νέο λογότυπο των The Luxury Hotels αντανακλά το όραμα της νέας εταιρείας μπροστά στις συναρπαστικές προκλήσεις που δημιουργούνται. Η νέα εικόνα και η συνολική εταιρική ανανέωση δηλώνει την στρατηγική εξωστρέφειας τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά”, σημειώνεται.


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα