KPMG: Διοργανώνει συνέδριο για τους Οικονομικούς Διευθυντές της

H KPMG διοργανώνει το 16ο Συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών στις 15 Ιουνίου στο Divani Apollon Palace. Στην ετήσια αυτή συνάντηση των στελεχών της Οικονομικής Διεύθυνσης θα συζητηθούν θέματα αιχμής της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας, τα οποία αναμένεται να επηρεάσουν σημαντικά τις επιχειρήσεις.

H φετινή εκδήλωση θα επικεντρωθεί στο μέλλον και στις αλλαγές που αυτό θα επιφέρει στο ρόλο του Οικονομικού Διευθυντή μέσα στις εταιρείες. Η ρομποτική τεχνολογία, το cyber security, o μετασχηματισμός των επιχειρήσεων, το Brexit, οι αλλαγές στα IFRS και τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια είναι μερικά μόνο από τα θέματα που θα ανατρέψουν τις ισχύουσες ισορροπίες και θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα στην αγορά. Οι επικεφαλής των Οικονομικών Διευθύνσεων θα κληθούν να λάβουν στρατηγικές αποφάσεις βασισμένοι στις τελευταίες εξελίξεις, τις οποίες οι ομιλητές του συνεδρίου θα αναλύσουν διεξοδικά.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου, για πρώτη φορά μαζί στην Ελλάδα, θα είναι οι:

James Bellini, Ιστορικός του μέλλοντος, συγγραφέας και πρώην συντάκτης και παρουσιαστής στο FT Television και στο Sky News.

Peter Spiegel, Δημοσιογράφος των Financial Times, ερευνητής και οικονομολόγος.

Peter Zinn, Ειδικός σε θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.


businessnews.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα