Το τριετές business plan της Ευρωπαϊκής Πίστης

Κερδοφορία μεταξύ 18 και 20 εκατ. ευρώ περιλαμβάνει το τριετές business plan της Ευρωπαϊκής Πίστης, το οποίο ανέλαβε να αναπτύξει στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών χθες ο αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας, Νίκος Χαλκιόπουλος. 

Στο πλαίσιο αυτό η ετήσια αύξηση παραγωγής θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ +4% και +6% ενώ τα μέχρι τώρα στοιχεία απ' την τρέχουσα χρονιά είναι παραπάνω από ικανοποιητικά. Όπως είπε ο ρυθμός αύξησης των ασφαλιστικών εργασιών στο πρώτο πεντάμηνο του 2017 «τρέχει» με ρυθμό +8%, τον υπερδιπλάσιο δηλαδή απ' το μ.ο. της αγοράς.

Η διοίκηση της εταιρίας, που συμπληρώνει 20 χρόνια παρουσίας στο ΧΑ και 40 χρόνια από την ίδρυση της, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τη σημαντική άνοδο των οικονομικών της μεγεθών, η οποία οδήγησε στη συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας.

Παράλληλα ανακοίνωσε ότι έχει θέσει σε πλήρη λειτουργία το νέο μηχανογραφικό σύστημα αντιμετώπισης της απάτης SAS FRAUD που αφορά τις αποζημιώσεις στον κλάδο αυτοκινήτου, όπου αριθμεί 480.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια.


enikonomia.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα