Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση "Αιωνόβια Brands - Τα αγαπημένα όλων μας"

Έληξε με επιτυχία η εκδήλωση με τίτλο: «ΑΙΩΝΟΒΙΑ BRANDS – ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Από γενιά, σε γενιά … σε γενιά…», που διοργανώθηκε από το Οικονομικό Περιοδικό THEBUSINESS REVIEW και τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ MANAGERS, υπό την αιγίδα των ΣΕΒ, ΣΕΒΤ, ΕΒΕΑ, και ΣΕΛΠΕ και διεξήχθη την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στο Πολιτιστικό Κέντρο Maroussi Plaza.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του κυρίου Αντώνη Ζαΐρη, Αντιπρόεδρο του ΣΕΛΠΕ, με τίτλο «Παρελθόν, Παρόν & Μέλλον των Επιτυχημένων Επιχειρήσεων: Επιχειρηματικό­τητα και Εξωστρέφεια».

Μήνυμα αισιοδοξίας και ανάπτυξης πέρασε και η κα Ευρυδίκη Κουρνέτα, Γ.Γ. Τουρισμού που εκπροσώπησε την Κυβέρνηση του κυρίου Αλέξη Τσίπρα. 

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η Επίσημη Τελετή Βράβευσης των διάσημων προϊόντων και εταιρειών που βρίσκονται δίπλα μας για 100-70-50-30 χρόνια, παρά τις τόσο δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε. Βραβείο για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά τους στην ελληνική αγορά έλαβαν και ο ΣΕΒ, το ΕΒΕΑ και ο ΣΕΛΠΕ, που απονεμήθηκε από την κα Ευριδίκη Κουρνέτα, Γενική Γραμματεία Τουρισμού. 

Τα υπόλοιπα βραβεία απένειμαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, όπως ο κος Ιωάννης Μαρίτσας, Εκπρόσωπος του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιώτικης Πολιτικής κου Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο κος Αθανάσιος Μπούρας, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας & Ανάπτυξης, Βουλευτής Αττικής ΝΔ, ο κ. Βασίλης Λεβέντης Βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο κος Παύλος Θωμόγλου, Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΑ, ο κος Αντώνης Ζαϊρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, και ο κος Νικόλαος Σαλαβράκος, Αντιπρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., τ. Ευρωβουλευτής. Την παρουσίαση και τον συντονισμό της εκδήλωσης έκαναν ο γνωστός δημοσιογράφος κος Γιώργος Αυτιάς με την κα Όλγα Φωτιάδη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του οικονομικού περιοδικού The Business Review.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, εκτός από τις βραβευθείσες εταιρείες, προσωπικότητες και στελέχη από το χώρο της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, Γενικοί Διευθυντές, Managers και εκπρόσωποι Ελληνικών και Πολυεθνικών επιχειρήσεων καθώς και διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και τον τύπο. Στο τέλος έλαβε χώρα δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.
Μετά την μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης, επιδιώκουμε αυτό να αποτελέσει το έναυσμα για την ιδιωτική πρωτοβουλία να συνεχίζει να δημιουργεί και να προσφέρει στον τόπο μας ευημερία και ανάπτυξη, θυμίζοντάς μας κάθε φορά πως η επιχειρηματικότητα έχει λαμπρό παρελθόν, ισχυρό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον.

kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα