ΣΕΒΕ: Ενημερωτικές Ημερίδες για Aσία & Λατινική Αμερική

Στο πλαίσιο των δράσεων υποστήριξης της επιχειρηματικής εξωστρέφειας το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τα Επιχειρηματικά Συμβούλια Ελλάδας-Ασίας & Ελλάδας-Λατ. Αμερικής, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδας, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδας διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα για τις ευκαιρίες και δυνατότητες επιχειρηματικής παρουσίας στις αγορές του Πεκίνου, της Σαγκάης και του Μπουένος Άιρες.

Στη Θεσσαλονίκη, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017, ώρες 17.00-19.30 στην αίθουσα του ΕΒΕΘ, Τσιμισκή 29, με ομιλητές τους Επικεφαλής των αντίστοιχων Γραφείων Ο.Ε.Υ., από το Πεκίνο τον κ. Μανώλη Στάντζο, από τη Σαγκάη τον κ. Δημήτρη Μίχα και από το Μπουένος Άιρες τον κ. Κωνσταντίνο Δίκαρο.

Αντίστοιχη ημερίδα θα υλοποιηθεί και στην Αθήνα, την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017, ώρες 11.00-13.00, στην αίθουσα του ΕΒΕΑ.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αποκτήσουν οι εξωστρεφείς επιχειρήσεις καλύτερη και πληρέστερη εικόνα για τις συγκεκριμένες αγορές, είτε ήδη εξάγουν ή διερευνούν και επιδιώκουν να δραστηριοποιηθούν σε αυτές. Οι Έλληνες Εμπορικοί Ακόλουθοι θα παρουσιάσουν αντικειμενικά τις εξελίξεις, τις τάσεις και τους τομείς με προοπτικές κάθε περιοχής, τις δυσκολίες και τα προβλήματα που υπάρχουν, τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν και τις δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν, ενώ θα δώσουν χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές και κατευθύνσεις για προώθηση προϊόντων, συμπράξεις και επενδυτικές κινήσεις.

Οι Ημερίδες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο προετοιμασίας της Επιχειρηματικής Αποστολής που διοργανώνουν οι Φορείς σε 4 πόλεις της Ασίας τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια άλλης στη Λατινική Αμερική με αποκλειστικό σκοπό συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρίες.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης προεγγραφείτε εδώ και εδώ μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Για την εκδήλωσης της Αθήνας επικοινωνείτε με τον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Senior Consultant, Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, τηλ.2106419026, 6945234747, y.patsiavos@ahk.com.gr.

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα