Sold out το πρώτο ThinkBiz Academy!

Την Παρασκευή στις 12 και το Σάββατο στις 13 Μαίου, το ThinkBiz Academy άνοιξε τις πύλες του σε 300 νέους ανθρώπους με έναν και μόνο στόχο: Να τους βάλει ένα βήμα πιο βαθιά στον κόσμο της επιχειρηματικότητας!

Το καταπράσινο campus του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος υποδέχτηκε τους νέους αυτούς οραματιστές και τους παρείχε το ιδανικό περιβάλλον, για να εξελιχθούν.

Καταξιωμένοι ομιλητές του χώρου των επιχειρήσεων, startuppers, φημισμένες bloggers αλλά και απόλυτα καταρτισμένα στελέχη έδωσαν το παρών, παραθέτοντας ομιλίες για την πραγματικότητα γύρω μας, μοιράζοντας την δική τους εμπειρία, το δικό τους ξεκίνημα αλλά και βοηθώντας όλους τους συμμετέχοντες να εξελιχθούν προσωπικά και επαγγελματικά.

Μια εβδομάδα μετά λοιπόν, έχοντας κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα, το ThinkBiz Academy μπορεί πλέον να λέει ότι έμεινε πιστό στο moto του ‘’Τα πάντα γύρω μας εξελίσσονται...Εσύ;’’ και μπόρεσε με τον δικό του τρόπο να ‘’αγκαλιάσει’’ και να βοηθήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που το τίμησαν με την παρουσία τους.

To ThinkBiz Academy δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την υποστήριξη του What’s up και της ΔΕΠΑ

Τη δράση στήριξε ως μοναδικός χορηγός φαγητού το delivery.gr, που ήταν ‘’υπεύθυνος’’ για το απολαυστικό μεσημεριανό.

Επιπλέον μην ξεχνάμε την μοναδική brunch sponsor την Κυβέλη, η οποία μας γλύκανε με τα απολαυστικά φαγητά της.

Ακόμα τη πρωτοβουλία στήριξαν τα Starbucks, η Εψα, τα Μπισκοτα Παπαδοπουλου, το Beyond Vision, το Local Stage το YAMAS, η Nestle - Fitness, τα Wellaby’s, το Iphotobooth, o Κουτσοδόντης, το Conferience, η Ιωνική, το Palmie Bistro, o Βάρσος και το BubbleTale.

Χορηγοί επικοινωνίας του ThinkBiz Academy ήταν η Καθημερινή, η Χρυσή Ευκαιρία, το Αθηνόραμα, το vice, το mycampus.gr, το iq magazine, το it’s possible, το iefimerida, το Stepup, το Frapress, το Neolaia, το epixeiro.gr, το DeBop, το getbusy, το nooz.gr, το skywalker, το startup.gr, η Neoperativa, το neopolis, το my student pass, η iefimerida, το step up και το Citycampus.


kathimerini.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα