Σαββάκης (ΣΒΒΕ): Οι αντοχές του επιχειρηματικού κόσμου εξαντλούνται

«Οι συνάδελφοί μου που βρίσκονται στην αίθουσα, είναι αυτοί που αγόγγυστα σηκώνουν διαχρονικά και το οικονομικό αλλά, μην το ξεχνάμε ποτέ αυτό, το κοινωνικό κόστος του να είσαι συνεπής επιχειρηματίας», δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Αθανάσιος Σαββάκης προλογίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη και παράλληλα έστειλε το μήνυμα:

«Οι αντοχές μας μέρα με την ημέρα εξαντλούνται. Κι αυτό δεν είναι σχήμα λόγου. Η φοροδοτική μας ικανότητα σε λίγο θα καταστεί ανύπαρκτη, αν η ανάπτυξη της χώρας και η αντιστροφή του οικονομικού κλίματος δεν γίνουν πράξη και μάλιστα σε σύντομο χρόνο. Γι΄ αυτό εμείς, οι συνεπείς επιχειρηματίες, που υπηρετούμε πιστά την ξεχασμένη επί σχεδόν 30 χρόνια μεταποιητική δραστηριότητα της χώρας μας και ειδικά τη βιομηχανία με έδρα την παραμεθόρια περιοχή, αναμένουμε να ακούσουμε από εσάς το σχέδιο της «Νέας Δημοκρατίας» για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση και για το πώς σκέφτεστε το ρόλο της βιομηχανίας την επόμενη μέρα».

«Τα συμπαθητικά λόγια προς τη μεταποίηση και τους ανθρώπους της, όλα τα προηγούμενα χρόνια είναι πολλά. Οι πράξεις όμως… ανύπαρκτες», συμπλήρωσε και κάλεσε τον επικεφαλής της ΝΔ να καταθέσει συγκεκριμένο σχέδιο με μέτρα που θα ενισχύσουν έμπρακτα την ανταγωνιστικότητα της εγχώριας μεταποιητικής δραστηριότητας.

kerdos.gr


Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα