Τα καλύτερα all-inclusive ξενοδοχεία της Ελλάδας (pics)

Ένας οδηγό με τα κορυφαία all inclusive ξενοδοχεία στην Ελλάδα δημοσίευσε πρόσφατα η Telegraph. Τα συγεκριμένα ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, Την Πελοπόννησο, τη Μεσσηνία και τη Χαλκιδική, ξεχωρίζουν για τα καλύτερα κλαμπ για παιδιά για τις οικογενειακές τους εγκαταστάσεις, τα θαλάσσια σπορ που διαθέτουν την άμεση πρόσβαση στην παραλία, τις ολυμπιακών μεγεθών πισίνες τους, τα ιαματικά τους λουτρά, τα γήπεδα τένις και γκολφ αλλά και τα δωμάτια τους με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Ποια είναι όμως αυτά που κέρδισαν τις εντυπώσεις και βρέθηκαν στη λίστα της βρετανικής Telegraph;

Aeolos Beach Hotel στην Κέρκυρα από 55 ευρώ


Παρότι το θέρετρο είναι μεγάλο - μερικές φορές και κουραστικό - είναι πολύ πιο γοητευτικό από το μέσο όρο των all-inclusive αφού μιμείται ένα παραδοσιακό χωριό των Κερκυραίων. Ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί γύρω από τις δύο πισίνες, να απολαύσει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης στο σπα και τη σάουνα (κάθε επισκέπτης δικαιούται δωρεάν μασάζ 15 λεπτών) ή να ασκηθεί απολαμβάνοντας ένα αγώνα τένις, μπιτς βόλεϊ, υδατοσφαίρισης ή και αεροβικής.

Η νυχτερινή διασκέδαση για ενήλικες και παιδιά προσφέρει μουσική εξαιρετικής ποιότητας και συνδιάζεται με τοπικούς χορούς. Όσο για τις γαστρημαργικές απολαύσεις των επισκεπτών, πέρα από τους μπουφέδες μπορεί να τις απολαύσει κανείς και στην ιδιωτική τραπεζαρία σε ένα γεύμα επτά πιάτων. Το ιταλικό εστιατόριο La Spiaggia και το à la carte εστιατόριο Paralia, σερβίρουν καλομαγειρεμένα πιάτα σε καλή τιμή πνευρωπαϊκά.

White Palace Grecotel Luxury Resort στο Ρέθυμνο από 288 ευρώ τη βραδιά


Χτισμένο γύρω από μια μεγάλη κεντρική πισίνα με θαλασσινό νερό και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, το συγκεκριμένο άνετο παραλιακό θέρετρο με την λευκών αποχρώσεων διακοσμηση και την άψογη εξυπηρέτηση διαθέτει μια μεγάλη λωρίδα αμμώδους παραλίας, πολλά καλά εστιατόρια και πλήθος ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά.

Σε αυτό θα βρει κανείς παιδική λέσχη, έναν υπαίθριο κινηματογράφο, ένα γήπεδο του τένις, γυμναστήριο, θαλάσσια σπορ καθώς και ένα σπα. Το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου για όλους τους επισκέπτες περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κρητικών και διεθνών γεύσεων και μια παιδική γωνιά, όπου τα παιδιά μπορούν να βρουν διάφορα σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Kontokali Bay Resort & Spa στην Κέρκυρα από 115 ευρώ τη βραδιά


Το Kontokali Bay συνδυάζει το σύγχρονο στιλ με ένα φιλικό κι εξυπηρετικό προσωπικό. Σε αυτό υπάρχουν δύο κατά κύριο λόγο ιδιωτικές παραλίες. Στις ανέσεις του θα μπορούσε να συμπεριλάβει κανείς την μεγάλη υπερυψωμένη πισίνα με θαλασσινό νερό, τις ξαπλώστρες στην παραλία καθώς και στην πισίνα, τα γήπεδα του τένις και τα θαλάσσια σπορ που ξεκινούν από το ιδιωτικό λιμανάκι του ξενοδοχείου. Το ανεξάρτητο σπα είναι μοντέρνο, και προσφέρει δωρεάν χρήση εσωτερικής πισίνας, γυμναστηρίου, σάουνας, μπανιέρα με υδρομασάζ και χαμάμ. Στα κομφόρ του συμπεριλαμβάνεται και μια παραλιακή ταβέρναη οποία σερβίρει πλούσιο πρωινό σε μπουφέ με φρεσκομαγειρεμένα ζεστά έξτρα πιάτα.

Amirandes Grecotel Exclusive Resort στο Ηράκλειο από 257 ευρώ τη βραδιά


Χτισμένο γύρω από μια τεράστια λιμνοθάλασσα που αντικατοπτρίζει όμορφα τα φώτα του θέρετρου τη νύχτα, αυτό το κομψό ξενοδοχείο διαθέτει πολλά αριστοκρατικά εστιατόρια, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, αμμώδη παραλία και σπα που προσφέρει θεραπεία Ayurveda από ειδικούς της Keralan. Κοντά στο μοναδικό χωριό των 18 οπών της Κρήτης, προσφέρει επίσης πακέτα γκολφ. Υπάρχει επίσης μια ιδιωτική παραλία με κιόσκια για τη χρήση των επισκεπτών της βίλας. Το θέρετρο διαθέτει πέντε à la carte εστιατόρια.

Mayor La Grotta Verde Grand Resort στην Κέρκυρα από 144 ευρώ τη βραδιά


Αυτό το παραθαλάσσιο θέρετρο μόνο για ενήλικες, γεμάτο από ασβεστολιθικά βράχια πάνω από το χωριό Άγιος Γόρδιος, απολαμβάνει μερικές από τις πιο όμορφες απόψεις της δυτικής ακτής της Κέρκυρας. Εκτός από την εξωτερική πισίνα που βλέπει στη θάλασσα, υπάρχει μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα και ένα μοντέρνο σπα, που περιλαμβάνει σάουνα και υδρομασάζ. Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας προσφέρει εβδομαδιαία παραδοσιακή βραδιά χορού, ελληνικά μαθήματα αρχαρίων και μουσικές εκδηλώσεις, καθώς και πισίνα και πινγκ-πονγκ. Όπως σε πολλά μεγάλα θέρετρα, υπάρχει ένα εμπορικό κέντρο και κομμωτήριο. Πέντε εστιατόρια κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα.

Amanzoe Πελοπόννησος από 1.930 ευρώ τη βραδιά


Ένα εξαιρετικά ήσυχο θέρετρο με έμφαση στην υγεία και την ευημερία. Αν και αδιαμφισβήτητα φανταχτερό στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ένα θέρετρο που θα δείτε κόσμο και θα σας δουν - μερικοί επισκέπτες βγαίνουν από τα δωμάτιά τους μόνο για να χαζέψουν το ηλιοβασίλεμα ή να δανειστούν ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη των 1.000 τόμων. Επιπλέον υπάρχουν δύο γήπεδα τένις, μια πισίνα 25 μέτρων με βεράντα, γυμναστήριο, στούντιο Pilates, στούντιο γιόγκα και μιας και είναι στην Ελλαδα κι ένα μικρό υπαίθριο αμφιθέατρο. Το σπα προσφέρει θεραπείες βασισμένες στη φιλοσοφία της ελληνικής ιατρικής. Η κουζίνα είναι ελληνο-μεσογειακή και τα εδέσματα παρασκευάζονται κατά κύριο λόγο από τοπικά προϊόντα.

Eagles Palace στη Χαλκιδική από 161 ευρώ τη βραδιά


Ένα πολυτελές, φιλικό προς τα παιδιά θέρετρο στη χερσόνησο του Άθω έτοιμο να προσφέρει ένα χαλαρωτικό, παραθεριστικό περιβάλλον, γεμάτο εκλεκτά δείπνα και προσεγμένη εξυπηρέτηση. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν πεζοπορία ή ποδηλασία στη χερσόνησο του Άθω, καταδύσεις, καγιάκ με οδηγό και εκδρομές με ταχύπλοο από την προβλήτα του ξενοδοχείου. Το σπα διαθέτει το δικό του εκτεταμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εντός του υπάρχει μέχρι και γήπεδο τένις. Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν την Armyra, μια κομψή αίθουσα με θέα στην παραλία, τις εσωτερικού και εξωτερικού χώρου Καμάρες με την φανταστική και καλοσχεδιασμένη ελληνική κουζίνα και το Washi για ασιατικές γεύσεις.

The Romanos Costa Navarino στη Μεσσηνία από 412 ευρώ τη βραδιά


Αυτό το πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο, που περιβάλλεται από μια πισίνα υπερχείλισης ένα εστιατόριο και ένα μπαρ, προσφέρει πληθώρα εγκαταστάσεων, όπως σπα και δύο γήπεδα γκολφ, καθώς και εξαιρετικά εστιατόρια με εξατομικευμένες υπηρεσίες. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια διακοσμημένα με μάρμαρο και σκούρο ξύλο διαθέτουν ως επί το πλείστον τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Υπάρχουν 19 μπαρ και εστιατόρια σε ολόκληρο το θέρετρο, από swim-up pool bars και την Souvlakeri έως εστιατόρια υψηλής ποιότητας που σερβίρουν διεθνή κουζίνα.

Lindian Village Hotel στη Ρόδο από 110 ευρώ τη βραδιά


Αυτό το μπανγκαλόου-ξενοδοχείο λίγο πιο πέρα ​​από τον όρμο Γλύστρα, στο νοτιοανατολικό άκρο της Ρόδου, μπορεί να σας προσφέρει μια ρομαντική οικογενειακή απόδραση. Ένα φυσικά φωτισμένο σπα διαθέτει τέσσερις αίθουσες περιποιήσεων και ένα θολωτό χαμάμ για να χαλαρώσετε μέσα στη ζεστή του πισίνα. Για όσους θέλουν ήλιο διαθέτει και μια υπέροχη εξωτερική πισίνα (γλυκού νερού) λίγο πιο πίσω από την παραλία. Επιπλέον διαθέτει παιδότοπο, γυμναστήριο και παραδίδει και τακτικά υπαίθρια μαθήματα γιόγκα. Στο εστιατόριο Kohilo μπορεί αν απολαύσει κανείς το μεσημεριανό του δίπλα στην πισίνα ενώ στο Almante's να σερβιριστεί το πρωινό ή το δείπνο του, με θεματικές βραδιές που ποικίλλουν

St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης από 214 ευρώ τη βραδιά


Με υπέροχη θέα στον κόλπο Μιραμπέλλο το πέτρινο κτήριο με τους φροντισμένους κήπους στην χερσόνησο της Κρήτης προσφέρει ένα πρόγραμμα θαλάσσιων σπορ, σχολή καταδύσεων και βόλτα με γιοτ. Στις λοιπές εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται πισίνα το spa Aphrodite, καθώς και ένα πλήρες spa Elemis, Cinq Mondes στους εξωτερικούς του χώρους. Τα καταλύματα είναι άρτια εξοπλισμένες σουίτες ή βίλες και διαθέτει εξαιρετικά καλές επιλογές για φαγητό. Εκτός από τον μπουφέ, υπάρχουν δυο à la carte εστιατόρια - το εστιατόριο Minotavros Asian-Med με μεσογειακή κουζίνα και το εστιατόριο Kafeneion με θαλασσινά και φρεσκότατο ψάρι.

Lindos Blu στη Ρόδο από 231 ευρώ τη βραδιά


Αυτό το μπουτίκ θέρετρο μόνο για ενήλικες ξετυλίγεται σε μια παρθένα παραλία. Για όσους ενδιαφέρονται θα πρέπει να κάνουν κράτηση εγκαίρως αφού το ξενοδοχείο είναι σχεδόν πάντα γεμάτο χάρη στα εξαιρετικά πρότυπα εξυπηρέτησης και την πιστή πελατεία. Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν το εστιακό Luna Rossa lounge bar, με ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο και το Five Senses à la carte εστιατόριο, το οποίο σερβίρει αστακό και παρόμοια θαλασσινά αφού νυχτώσει. Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν σάουνα και χαμάμ, σπα με εσωτερική πισίνα και θεραπείες θαλασσοθεραπείας καθώς και δύο υδρομασάζ και ξαπλώστρες στον τελευταίο όροφο.

Sani Beach Hotel Χαλκιδική από 121 ευρώ τη βραδιά


Έναν μικρόκοσμο της μεσογειακής πολυτέλειας συναντά κανείς στο Sani Resort το οποίο αποτελείται από τέσσερα ξενοδοχεία με εγκαταστάσεις φιλικές προς τα παιδιά και μια μεγάλη γκάμα εστιατορίων. Το εξαίρετο Sani Beach Hotel είναι η μόνη επιλογή που προσφέρει ένα κλασικό set-up ξενοδοχείων, πολλές πισίνες κι ένα πιο κοινωνικό περιβάλλον. Το υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο του θέρετρου περιλαμβάνει έξι γήπεδα τένις και υπάρχουν δύο σταθμοί θαλάσσιων σπορ με δραστηριότητες όπως θαλάσσιο σκι και ιστιοπλοΐα) καθώς και κέντρο καταδύσεων. Το Sani Beach Hotel διαθέτει ένα υπέροχο σπα με προϊόντα Anne Semonin, μια πισίνα γλυκού νερού, μια πισίνα υπερχείλισης (και τα δύο θερμαινόμενα στους 29 κελσίου αλλά και τρεις άψογες παραλίες.

Ikaros Beach Resort & Spa στην Κρήτη από 163 ευρώ τη βραδιά


Η άψογη εξυπηρέτηση αποτελεί το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του ευχάριστου οικογενειακού πεντάστερου θέρετρου, με τις τέσσερις εξωτερικές πισίνες και με πολλά εξαιρετικά εστιατόρια. Εκατοντάδες καλαίσθητα μπανγκαλόου και σουίτες βρίσκονται κρυμμένες στους περιποιημένους κήπους του ή έχουν ιδιωτική αμμώδη παραλία. Η επιλογή φαγητού είτε κατά το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο στο κεντρικό εστιατόριο, το οποίο φτιάχνει μέχρι και το δικό του ψωμί, είναι εξαιρετική.

insider.gr

Εγγραφείτε στο newsletter για τα τελευταία επιχειρηματικά και επενδυτικά νέα