Ryanair: Ευκαιρίες στη Θεσσαλονίκη λόγω (και) Τουρκίας

Ευκαιρίες στην Ελλάδα λόγω και των εξελίξεων στην ...Τουρκία βλέπουν οι ιθύνοντες της Ryanair, η οποία ανακοίνωσε χθές από τη Θεσσαλονίκη το χειμερινό πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν στο αεροδρόμιο ''Μακεδονία''.

Η εταιρεία θεωρεί ότι μπορεί να αυξηθεί η σεζόν στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας στους οκτώ μήνες με περισσότερες συνδέσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς από τη Θεσσαλονίκη, με το χρονοδιάγραμμα ωστόσο των εργασιών στο διάδρομο προσαπογειώσεων να αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό- εξ' ού και οι αποφάσεις από πλευράς της ιρλανδικής low cost αεροπορικής θα ληφθούν από το Σεπτέμβριο του 2017, με αφορμή τον προγραμματισμό για το καλοκαίρι του 2018.

Το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017, περιλαμβάνει τέσσερα νέα δρομολόγια προς Αϊντχόφεν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπρατισλάβα και Νάπολη και 4 νέα χειμερινά δρομολόγια προς Αμβούργο, Βαρσοβία, Μπάντεν- Μπάντεν και Ντόρτμουντ. Μέσω του χειμερινού προγράμματος Θεσσαλονίκης για το 2017, με 19 χειμερινά δρομολόγια σε σύνολο και 82 εβδομαδιαίες πτήσεις, η Ryanair, θα συμβάλλει στην διακίνηση 1,5 εκατομμυρίων επιβατών.

Ειδικότερα, το χειμερινό πρόγραμμα Θεσσαλονίκης για το 2017 θα προσφέρει:
· 4 νέα δρομολόγια: Αϊντχόφεν (2/εβδομαδιαία) Μόναχο Μέμινγκεν (2/εβδομαδιαία) Μπρατισλάβα (2/εβδομαδιαία) και Νάπολη (2/εβδομαδιαία)
· 4 νέα χειμερινά δρομολόγια: Αμβούργο (2/εβδομαδιαία) Βαρσοβία Μόντλιν, (2/εβδομαδιαία), Μπάντεν-Μπάντεν (2/εβδομαδιαία), και Ντόρτμουντ (2/εβδομαδιαία)

Η Ryanair, θα συνεχίσει να συνδέει την Θεσσαλονίκη με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα, με υψηλές συχνότητες, χαμηλότερους ναύλους και βελτιωμένα ωράρια, συμπεριλαμβάνοντας πτήσεις προς Αθήνα (3 καθημερινές) και Βερολίνο (1 καθημερινή).

Προκειμένου να γιορτάσει την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Θεσσαλονίκης για το 2017, η εταιρεία προσφέρει ναύλους προς το ευρωπαϊκό της δίκτυο από 9,99 ευρώ, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2 Μαρτίου).



newmoney.gr