Είκοσι τρεις εισηγμένες εταιρείες στο 5ο Greek Investment Forum της Νέας Υόρκης

Είκοσι τρεις εισηγμένες εταιρείες θα δώσουν το παρών στο στο 5ο Greek Investment Forum στην Νέα Υόρκη (21 και 22 Ιουνίου), που συνδιοργανώνουν και φέτος ο όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών και το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο.

Οι εταιρείες που φέτος θα παραβρεθούν στο forum είναι οι: Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τραπεζα Πειραιώς, ΟΠΑΠ, Attica Bank, Aegean Airlines, Oμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Φουρλής, Γεκ – Τέρνα, Grivalia Properties, Eλληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, Lamda Development, MIG, Mls Multimedia, Motor Oil, Μυτιληναίος, Μέτκα, Πανγαία, Σαράντης Πλαστικά Θράκης και Τιτάν.

Οι ξένοι διαχειριστές οι οποίοι προέρχονται από 60 διαφορετικά funds ξεπερνούν τους 70 και έχουν ήδη προγραμματίσει ραντεβού με τους εκπροσώπους των εισηγμένων επιχειρήσεων. Αναμένεται να πραγματοποιηθούν πάνω από 400 συναντήσεις.

Παρόντες στο 5o Greek Investment Forum θα είναι επίσης ο Υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης.

Φετινοί χορηγοί είναι οι: Αlpha Finance, Eurobank Equities, Euroxx Xρηματιστηριακή, Morgan Stanley, NBG Securities και Πειραιώς Χρηματιστηριακή.
 
kerdos.gr/