Ανοίγει το Miraggio Resort στην Χαλκιδική

Ανοίγει την Παρασκευή, 27 Μαΐου, στο Κάνιστρο Χαλκιδικής η ξενοδοχειακή μονάδα Miraggio Thermal Spa Resort, της εταιρείας Med Sea Health.

Ανοίγει την Παρασκευή, 27 Μαΐου, στο Κάνιστρο Χαλκιδικής η ξενοδοχειακή μονάδα Miraggio Thermal Spa Resort, της εταιρείας Med Sea Health.

Το Μiraggio, το οποίο αναπτύχθηκε σε έκταση 330 στρεμμάτων, είναι χτισμένο αμφιθεατρικά με θέα προς τον κόλπο του Τορωναίου και την Σιθωνία. Διαθέτει 300 πολυτελείς σουίτες και δωμάτια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 900 άτομα.
Αποτελεί δε μέρος του Med Sea Health & Mare Village μιας επένδυσης ελληνορωσικών κεφαλαίων συνολικού ύψους 150 εκατ. ευρώ που περιλαμβανει μαρίνα 90 θέσεων ελλιμενισμού και περίπου 150 παραθεριστικές κατοικίες

Η ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει υδροθεραπευτικό ιαματικό κέντρο που αναπτύσσεται σε επιφάνεια 3.000 τμ και σε δύο επίπεδα. Μεταξύ άλλων το Spa περιλαμβάνει 7 σύγχρονα δωμάτια θεραπείας, πισίνες ιαματικού νερού και συστήματα υδροθεραπείας. Το ξενοδοχείο διαθέτει 10 εστιατόρια και μπαρ, ένα ειδικό Kid's Planet για παιδιά και ένα σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο δυναμικότητας 450 ατόμων.


Το Miraggio Thermal Spa Resort, αναμένεται να συμβάλλει στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού στη Χαλκιδική και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα λειτουργήσει φέτος από τις 27 Μαΐου έως τις 31 Οκτωβρίου.