Η Startup Europe Week ανοίγει την αυλαία της και η Αθήνα δε θα μπορούσε να λείπει


Η αρχή γίνεται με το "Startup your Experience" event που θα γίνει σήμερα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στο Athens Center for Entrepreneurship (Κεφαλληνίας 46, Αθήνα, 11251, 2ος όροφος) στις 18:00 με τη συμμετοχή πολλών startuppers που θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.
Οι co-founders των Ava's Farm, BlueLine, CityCrop, ClioMuse, Cocoon Modules, College Link, Frink! και GiaOla@Home θα μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους μέσα από δύο διαδραστικά panels με live twitter feed ερωτήσεις από το κοινό και το συντονισμό του Ορέστη Ματσούκα, ιδρυτή των Orama Group και BusinessFinderGR, αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Αθηνών και επικεφαλής του Κέντρου Προώθησης Νεανικής Επιχ/τητας (KέΠΝΕΤ). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει networking drink με την ευγενική χορηγία του Ομίλου Μπουτάρη.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει το Europe Direct του Δήμου Αθηναίων (Σόλωνος & Μασσαλίας, Αθήνα) για ένα ακόμα μοναδικό event την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 18:00 με θέμα τη χρηματοδότηση των start-ups στην Ελλάδα του σήμερα. Ο Δρ. Ηρακλής Αγιοβλασίτης, Σύμβουλος Διαχείρισης Καινοτομίας του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης) θα μιλήσει για όλες τις κρατικές και Ευρωπαϊκές μορφές χρηματοδότησης, ενώ, στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ένα panel με εκπροσώπους από διάφορα funds. Ο Απόστολος Αποστολάκης (Partner @ Venture Friends), o Σωκράτης Πλούσσας (ιδρυτής της Mellon Advisory και CEO της Parnasse), ο Αλέξανδρος Ρούστας (General Manager @ IQbility), ο Σπύρος Τραχάνης (Odyssey Venture Partners) και ο Ίων Τσάκωνας (CEO @ PJ Tech Catalyst Fund) θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν με το κοινό όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι ενδιαφέρει τους επενδυτές. Το event θα συντονίσει ο Δημήτρης Τσίγκος (Head of Entrepreneurship @ StartTech Ventures).

Η αυλαία πέφτει με ένα ακόμα event στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων-INNOVATHENS, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου στις 18:30. Με συντονίστρια την κ. Λέττα Καλαμαρά της Ναυτεμπορικής, δύο workshops θα λάβουν χώρα για να προετοιμάσουν όσους ενδιαφέρονται να ιδρύσουν τη δική τους startup και να βοηθήσουν όσους το έχουν ήδη κάνει στα επόμενα βήματα. Εισηγητές θα είναι οι κ. Σπύρος Κτενάς (QKT SA) και Philip Iosifidis (IOTA Singapore Fund), ενώ, στη συνέχεια, θα ακολουθήσει ομιλία από την κ. Φεναρέτη Λαμπαθάκη του Future Entreprise.

Κρατήσεις θέσεων και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.