Δημόσιοι διαγωνισμοί – Πιο εύκολο απο κάθε άλλη φορά

Το Diagonismoi-Dimosiou.gr αποτελεί μέρος μίας επιτυχημένης διεθνούς ομάδας αποδελτίωσης δημοσίων συμβάσεων. Εξειδικεύεται στην αποδελτίωση δημοσίων διαγωνισμών της Ελλάδας αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (TED), και βοηθάει τους χρήστες να αντιληφθούν το περίπλοκο σύστημα των δημόσιων συμβάσεων.

Αυτή η υπηρεσία παρακολουθεί ασταμάτητα τους δημόσιους διαγωνισμούς της Ευρώπης απο το 2009 και εκτός απο την Ελλάδα η υπηρεσία είναι επίσης διαθέσιμη και λειτουργεί σε Ουγγαρία,Γερμανία,Βουλγαρία,Σλοβακία,Σλοβενία και Ρουμανία.

Η Dolphio Technologies Kft. σχεδιάζει και αναπτύσσει όλα τα projects του diagonismoi-dimosiou.gr, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις και υποστήριξη στο απαιτητικό περιβάλλον της online ενημέρωσης.

Το Diagonismoi-Dimosiou συγκεντρώνει όλους τους δημόσιους διαγωνισμούς και τους αποθηκεύει στα προφίλ των χρηστών βάση των προσαρμοσμένων ρυθμίσεων του κάθε χρήστη.Η υπήρεσία είναι απλή στη χρήση της και εκτός απο την αναζήτηση με κωδικούς CPV και λέξεων κλειδιών μπορούν να προστεθούν φίλτρα αναζήτησης όπως είναι η αναζήτηση βάση γεωγραφικής περιφέρειας ή τύπου ανακοίνωσης των διαγωνισμών, ή ακόμα μπορούν να επιλεχθούν και προκαθορισμένα προφίλ αναζήτησης.

Σε αυτές τις διαδικτυακές πύλες ενημέρωσης δημοσίων διαγωνισμών οι πιθανοί διαγωνιζόμενοι σε δημόσιους διαγωνισμούς μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις σχετικές πληροφορίες που αφορούν της δημόσιες διακηρύξεις, με αποτέλεσμα να γίνεται ευκολότερο για αυτούς να αποκτήσουν νέους πελάτες και παραγγελίες εντός και εκτός της χώρας.

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του Diagonismoi-Dimosiou.gr ο χρήστης μπορεί να ζητήσει τις σχετικές ενημερώσεις που τον αφορούν για όλες τις δημόσιες συμβάσεις που ανακοινώνονται σε Ελλάδα αλλά και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο χρήστης καθημερινά ενημερώνεται μέσω e-mail που περιέχει αποτελέσματα βάσει των επιλογών που έχει κάνει και αντιστοιχούν στα προφίλ αναζήτησής του. Η ομάδα του Diagonismoi-Dimosiou.gr συνεχώς κάνει προσπάθειες με πυξίδα και προσανατολισμό να επιτύχει να ανοίξει νέες πόρτες αλλά και να προσφέρει νέες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες,για τις αγορές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικου. Η εξυπηρέτηση των πελατών γίνεται τηλεφωνικά ενώ προσφέρεται και μία δεκαήμερη δοκιμαστική περίοδος χωρίς καμία δέσμευση για να δείτε τις υπηρεσίες που παρέχονται. 
 
epixeiro.gr