8 τρόποι για να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο δωρεάν

Σας αρέσουν τα ταξίδια και θέλετε να ανακαλύπτετε διαρκώς καινούργιους τόπους και κουλτούρες, αλλά δεν έχετε budget; Βρήκαμε για εσάς έξυπνους τρόπους για να ταξιδέψετε σε κάθε μεριά του πλανήτη χωρίς να χρειαστεί να βάλετε το χέρι σας στην τσέπη σας.
Δείτε! 
 
ΑΝΤΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

Αν έχετε δει την ταινία The Holiday με την Cameron Diaz και την Kate Winslet τότε ξέρετε τι εννοούμε. Μπορείτε εύκολα να ανταλλάξετε το σπίτι σας με την κατοικία κάποιου άλλου και να απολαύσετε τις διακοπές σας με τη θαλπωρή του σπιτιού.
 
ΓΙΝΕΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία. Συνδυάστε τις διακοπές σας με την εργασία. Ο οργανισμός WWOOF έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αγροτών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να ανοίξουν τα σπίτια τους σε ταξιδιώτες με αντάλλαγμα την εθελοντική τους εργασία στα χωράφια τους.
 
ΜΥΣΤΗΡΙΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Οι πιστοποιημένοι “μυστικοί” και “μυστήριοι” αγοραστές μπορούν να βρουν εργασία σε οποιοδήποτε τομέα, συμπεριλαμβανομένου και του τομέα των ταξιδιών. Δεν θα μπορείτε να επιλέξετε που και πότε θα ταξιδέψετε, αλλά θα φτάσετε εκεί χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ και θα κάνετε μια εύκολη δουλειά. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να είστε ένας από τους μυστικούς πράκτορες που ταξιδεύουν μέχρι την Αγγλία για να δουν αν γίνονται διακρίσεις εις βάρος των επιβατών με ειδικές ανάγκες .
 
ΦΥΛΑΚΑΣ

Η θέση αυτή προϋποθέτει πολύ καλές στατιστικές, αλλά όταν τις αποκτήσετε θα έχετε πρόσβαση σε κάθε σπίτι. Θα μπορείτε να μένετε δωρεάν σε ένα σπίτι προσφέροντας τις υπηρεσίες σας, όπως να ποτίζετε τα φυτά ή να βγάζετε τα σκυλιά βόλτα.
 
ΟΔΗΓΟΣ

Ξέρετε πόσοι άνθρωποι επιθυμούν να ταξιδέψουν κάπου άλλα βαριούνται να οδηγήσουν μέχρι εκεί; Τώρα μπορείτε να το κάνετε εσείς για εκείνους. Οδηγήστε το αυτοκίνητο τους μέχρι τον προορισμό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε εσείς για τη βενζίνη.
 
ΔΙΔΑΞΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

Όλοι θέλουν να μάθουν ξένες γλώσσες. Κοιτάξτε στις αγγελίες, υπάρχουν οικογένειες και σχολέια σε όλο τον κόσμο που ψάχνουν άτομα που να διδάξουν τα παιδιά τους μια ξένη γλώσσα με αντάλλαγμα τη δωρεάν διαμονή.
 
ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ; ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ

Αρπάξτε την ευκαιρία και διδάξτε όσα ξέρετε για μια χώρα σε άλλους τουρίστες. Τα μικρά ξενοδοχεία ψάχνουν διαρκώς ξεναγούς που μιλούν πολύ καλά αγγλικά ώστε να δείξουν στους τουρίστες τα μνημεία, προσφέροντας τους δωρεάν ή έκπτωση στη διαμονή.
 
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ
Σας αρέσουν τα ταξίδια; Σκεφτείτε να γίνετε αεροσυνοδός. Οι αεροσυνοδοί απολαμβάνουν δωρεάν ταξίδια και έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα – δυο βράδια σε κάθε χώρα.
 
fortunegreece.com