ADMISSION IS POSSIBLE ΙΙ - Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας 2015 από το ΠΑ.ΜΑΚ.


 

Για τις επιχειρήσεις που ψάχνουν εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, στελέχη, ακόμη και φοιτητές ή νέους απόφοιτους για την κάλυψη θέσεων πλήρους, μερικής ή εποχικής απασχόλησης, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, διοργανώνει τις «Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας 2015 – ADMISSION IS POSSIBLE ΙΙ», (παράφραση του τίτλου της ταινίας «Mission Impossible») που θα πραγματοποιηθούν, στις 9 και 10 Ιουλίου 2015 (ώρες 10:00-17:00) σε χώρους του Ιδρύματος.


Οι προγραμματισμένες συνεντεύξεις διάρκειας 15’, θα γίνουν με υποψήφιους από τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά Τμήματα Οικονομικών Επιστημών, Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Διεθνών Ευρωπαϊκών Σπουδών, Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών και Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής.

Ειδικότερα για τις εταιρίες που βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης, παρέχεται για πρώτη φορά η δυνατότητα πραγματοποίησης προγραμματισμένων συνεντεύξεων μέσω Skype.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ακόμη, εταιρικές προβολές (cine career) και παράλληλες εκδηλώσεις/εργαστήρια με σχετική θεματολογία, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όσοι από το κοινό και τους συνεργάτες σας ενδιαφέρονται και βρίσκονται στη διαδικασία προετοιμασίας εισόδου στην αγορά εργασίας ή αναζητούν ευκαιρίες και προοπτικές απασχόλησης. 


Χρήσιμα αρχεία:


Για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων στις «Ημέρες Σχεδιασμού Σταδιοδρομίας» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα έντυπα συμμετοχής στην ιστοσελίδα:
https://dasta.uom.gr/Career/Events/19236.html


Υπεύθυνη Διοργάνωσης: κ. Σοφία Παναγιωτίδου,
Τηλ. 2310-891873/342, pansof@uom.edu.gr

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: www.ergonblog.gr